Elke dag de beste deals

Een dagje Drievliet

Wie wil dat nou niet? Familiepark Drievliet staat bekend om het leukste dagje uit voor het hele gezin. Van pubers tot aan de allerkleinsten. Voor ieder is er genoeg te beleven! Wanneer Drievliet online staat bij ActievandeDag, kun je tickets kopen met korting. Kijk tussen alle uitjes of we een goedkope aanbieding hebben voor Familiepark Drievliet.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Attracties en shows

Fiets samen door de lucht in de interactieve tijdmachine, zie jezelf in de meest gekke vormen en kom rollend van het lachen uit de lachgrot. Heb jij stalen zenuwen? Ga er eens goed voor zitten en laat jezelf meerdere keren over de kop gaan. Maar ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen. Denk aan de springen Hondjes, de Duikelduin of El Loco waarmee je meteen een tocht door het Familiepark Drievliet krijgt. Met zo’n 35 attracties is er voor ieder wat wils. Zijn jullie meer van het theater? Midden in Drievliet kun je het parktheater vinden, waar er verschillende shows worden gegeven. Dierenliefhebbers kunnen terecht in de Jungle Show waar de dieren je meenemen in het avontuur en de mysteries van de Jungle. Daarnaast is er nog het spannende CineMagic 5D waar je het gespetter van de zee, de kracht van de mist en de lucht van de stinkende kapitein Scabb ervaart tijdens de legendarische zoektocht naar de schat van Skull Rock.

Leeftijd Familiepark Drievliet

Iedereen is welkom bij Drievliet! Tickets zijn rond de € 24,50 en je mag gratis naar binnen als je onder de 1 meter lang bent. Daarnaast kun je op woensdagmiddag na 12:00 uur gratis opa en oma meenemen.

Openingstijden Drievliet

Drievliet is geopend van begin april tot en met de herfstvakantie. ’s Winters is Familiepark Drievliet gesloten. Bekijk de website van Drievliet voor de meest actuele openingstijden.

Bereikbaarheid Drievliet

Familiepark Drievliet ligt in Den Haag, Zuid-Holland. Het park is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt ter plaatste parkeren voor € 7,50 per dag.  

Met korting naar Drievliet

Op dit moment hebben wij geen aanbieding voor Drievliet online staan. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de leukste dagjes uit voor het gezin. Zo ben jij als eerste op de hoogte als je weer tickets met korting voor Drievliet kunt kopen!

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur