Elke dag de beste acties
discount

-41%

Dolfinarium entreeticket

Beleef een spetterend dagje uit bij het Dolfinarium in Harderwijk! Ontdek de educatieve dolfijnenvoorstelling Oceanica, ontmoet springende dolfijnen, kolossale walrussen en bulderende zeeleeuwen én leef je uit in vier stoere speeltuinen. 

Wat krijg je?
 • Entreeticket voor Dolfinarium in Harderwijk 
 • Geldig vanaf aankoop t/m 30 oktober 2022

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 30 oktober 2022. Vergeet niet om jouw bezoek te reserveren. 
 • Reserveren: volg de stappen op jouw waardebon. 
 • Toegang: neem op de dag van je bezoek je reserveringsbewijs én je e-tickets van ActievandeDag mee.
 • Kinderen: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.
 • Huisdieren: honden en andere (huis)dieren worden helaas niet toegelaten in Dolfinarium. Geen opvang mogelijk. Volleerde hulphonden zijn in overleg en op vertoon van een erkenningcertificaat welkom.
 • Mindervaliden: mindervaliden die niet zelfstandig het park kunnen bezoeken, mogen kosteloos een begeleider meenemen. Dolfinarium is volledig rolstoeltoegankelijk.
 • Openingstijden: bekijk de website van Dolfinarium voor actuele openingstijden. Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 • Parkeren: kost €10,- per auto.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Dagje Dolfinarium Harderwijk met korting

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit. En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Beleef de nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur, én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Met familie en vrienden genieten van acht educatieve dierenvoorstellingen en vier stoere speeltuinen. Er is alles aan gedaan om een veilig bezoek mogelijk aan het Dolfinarium te maken. Lees meer over de maatregelen rondom het coronavirus en de actuele openingstijden op de website van Dolfinarium. Een dag Dolfinarium is een hele dag lang, vól plezier!

Adviesprijs28,50
16,95

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte. Meld je aan en ontvang dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur