Elke dag de beste deals
discount

-36%

Een spetterend dagje Dolfinarium

29,00
18,50

Entreeticket Dolfinarium

Maak een keuze
1 persoon

Beleef een spetterend dagje uit bij het Dolfinarium in Harderwijk. Bekijk de leerzame dolfijnenvoorstelling Oceanica en ontmoet springende dolfijnen en bulderende zeeleeuwen. Met 4 stoere speeltuinen is er niet alleen genoeg te zien en leren, maar óók te spelen. Zien we je daar? Koop nu je tickets met korting.

 • Entreeticket voor Dolfinarium in Harderwijk 
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 3 november 2024. Vergeet niet om jouw bezoek te reserveren. 
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post. 
 • Toegang: neem op de dag van je bezoek je reserveringsbewijs én e-ticket van ActievandeDag digitaal of geprint mee.
 • Huisdieren: honden en andere (huis)dieren worden helaas niet toegelaten in Dolfinarium. Geen opvang mogelijk. Volleerde hulphonden zijn in overleg en op vertoon van een erkenningcertificaat welkom.
 • Rolstoelgebruikers: Dolfinarium is goed toegankelijk voor rolstoelen. Rolstoelgebruikers die niet zelfstandig het park kunnen bezoeken mogen 1 begeleider op het begeleiders-dagtarief van € 12,50 meenemen. Deze entreekaarten zijn alleen te koop aan de kassa.
 • Openingstijden: bekijk de website van Dolfinarium voor de actuele openingstijden.
 • Parkeren: mogelijk op gemeentelijke parkeerplaatsen tegen betaling van € 11,- per auto per dag (direct betalen bij aankomst op parkeerterrein).
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
 • Tickets: zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit. En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? 

Dolfinarium shows, speeltuinen en waterattractie Waterpret

Het hele jaar door worden er te gekke shows in het Dolfinarium georganiseerd zoals een dolfijnen- en zeehondenshow. Tijdens de indrukwekkende voorstellingen staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven uiteraard in het middelpunt van de belangstelling. Bij de entree ontvang je het tijdschema voor de voorstellingen. Je kinderen even wat stoom laten afblazen na al die indrukwekkende shows? Dat kan in de verschillende aanwezige speeltuinen en bij mooi weer is waterattractie Waterpret geopend. Terwijl de kids van de glijbanen roetsjen geniet jij van een goed boek op de ligweide. Je hoort het al: het hele gezin wordt blij van een dagje Dolfinarium.

Beleef de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’ en de educatieve voorstelling 'Zeeleeuwen College'

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Of neem eens plaats in de collegebanken en leer in een interactieve presentatie met Californische zeeleeuwen meer over de fysieke- en gedragseigenschappen van deze bijzondere diersoort.

Educatie

Tegenwoordig zijn er veel bedreigingen voor dieren en de natuur. Het is daarom belangrijk dat we bewust worden van de bescherming ervan. Door middel van educatie en dierenvoorstellingen maakt Dolfinarium ons bewust hoe we de dieren en natuur in stand houden. Wat houdt dat in? Als bezoeker leer je in Dolfinarium alle dieren op een leuke, laagdrempelige, maar ook inhoudelijke manier echt kennen. Iets dat je kent en waar je een gevoel voor hebt gekregen, dat wil je natuurlijk beschermen. Niet alleen de dieren in de dierentuinen, maar dus ook de dieren in de natuur.

Samenwerkingen

Dolfinarium zet zich actief in voor het behoud van diersoorten en hun natuurlijke leefgebied. Om bedreigingen tegen te gaan heeft Dolfinarium verschillende samenwerkingen met (internationale) organisaties. 1 daarvan is de Plastic Soup Foundation. Tijdens voorstellingen, via communicatie op parkborden en op social media maakt het Dolfinarium je bewust van de gevaren in de zee door de plastic soep. Dolfinarium is erop gericht om informatie hiervan aan de bezoeker over te brengen. 

Meer weten over samenwerkingen en projecten? Kijk voor informatie op de website van Dolfinarium.

Dolfinarium overnachten

Geen zin om na een hele dag op avontuur te zijn geweest in Dolfinarium nog helemaal naar huis te rijden? Plak dan een overnachting vast aan je dagje Dolfinarium. Er zijn namelijk verschillende opties om te overnachten in de buurt van het Dolfinarium in Harderwijk. Waar je hierbij aan kunt denken? De mogelijkheden variëren van hotels tot bed & breakfasts tot vakantieparken. Deze accommodaties bieden een grote variëteit aan voorzieningen en liggen allemaal op korte afstand van het Dolfinarium, zodat je gemakkelijk kunt genieten van een bezoek aan het park. Wat voor type accommodatie past het beste bij jou?
Adres

ZuiderzeeBoulevard 22

Harderwijk, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur