Elke dag de beste deals
discount

-36%

Apenheul ticket(s)

27,50
17,50

Volwassenticket (13+) | Apenheul

Maak een keuze
1 persoon

Geef je dagje uit een slinger naar Apeldoorn, want hier loopt de helft van de apen gezellig tussen de bezoekers door. Ontdek op welke aap jij lijkt met de na-aap-opdrachten, hang zelf de aap uit in de speeltuinen en ontmoet nieuwe gorilla Banjoko. Koop je Apenheul ticket(s) bij ActievandeDag om Apenheul met korting te ontdekken.

 • Apenheul ticket(s)
 • Kinderen t/m 2 jaar oud hebben gratis toegang
 • Geldigheid: je Apenheul tickets zijn geldig op de door jou gekozen tijd en datum van 22 maart t/m 10 november 2024.
 • Reserveren: is verplicht. Na aankoop kun je een datum kiezen in de kalender. Bekijk 'beschikbaarheid' voor de actuele openingsdagen van Apenheul zoo.
 • Toegang: neem je Apenheul ticket(s) digitaal of geprint mee.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket(s) downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post.
 • Openingstijden Apenheul: van 22 maart t/m 10 november 2024 dagelijks geopend. Bekijk de actuele openingsdagen en -tijden.
 • Kindertickets: voor kinderen t/m 2 jaar oud heb je gratis Apenheul kaartjes nodig. Deze boek je in de agenda op apenheul.nl/webshop via de button 'Ik heb nog geen ticket'. 
 • Rolstoelgebruikers: de dierentuin is rolstoeltoegankelijk. Je kunt ook een rolstoel lenen bij de ingang van Stadspark Berg & Bos tegen een borg van € 1,-. 
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan.
 • Parkeren: € 10,50 per dag per auto. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaten op de gemeentelijke parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos.
 • Pinnen: overal in Apenheul zoo kun je betalen met pinpas of mobiele telefoon, daarnaast is betalen met Apenheulgeld mogelijk (te koop in de Apenheul-webshop of bij de entree). Op enkele locaties kun je ook contant betalen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Spot 35 verschillende aapsoorten in dit groene natuurpark in de Veluwe. Van meer dan 300 apen loopt de helft gezellig tussen de bezoekers door. Met je Apenheul ticket(s) ontmoet je de apen van wel heel dichtbij. Bezoek de voederpresentaties van de dierverzorgers en hang zelf de aap uit in de speeltuinen. Natuurlijk is een dagje weg met deze Apenheul aanbieding ook leerzaam en herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen.

Apenheul kaartjes

Met de na-aap-opdrachten ontdek je op welke aap jij het meest lijkt. Ben je net zo sterk als een gorilla? Deze imposante dieren wegen wel 180 kg en zijn geboren leiders. Banjoko is de nieuwste zilverrug van het dierenpark die vanaf zijn eigen eiland zijn gorrilagroep aanstuurt. Bezoek Apenheul met korting en ontdek het in de bossen van Apeldoorn. Kijk ook op de Apenheul plattegrond, om te zien waar je alle apen kunt vinden.

Koop Apenheul tickets en steun de natuur

Wist je dat je met je Apenheul tickets een steentje bijdraagt aan het beschermen van apen in het wild? Ook als je naar Apenheul met korting gaat. Een deel van de opbrengst van alle Apenheul tickets gaat namelijk naar hun eigen Natuurbehoudfonds, dat zich over de hele wereld inzet voor de bescherming van apen en hun leefgebieden. Koop dus je Apenheul ticket(s) bij ActievandeDag, ontdek Apenheul met korting én steun tegelijkertijd de natuur.

Adres

J. C. Wilslaan 21

Apeldoorn, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur