Elke dag de beste deals

Zin om er lekker met het gezin of vrienden een dagje tussenuit te gaan? Zoek de spanning en sensatie op in Phantasialand! Raas mee met Taron, de snelste multi lanceerbaan ter wereld. Stap in de boot in de steilste waterbaan ter wereld: de Chiapas. Voel je als een vogel zo vrij in de Wellenflug en de kleintjes kunnen zich goed vermaken in Der Lustige Papagei. In zes prachtig gedecoreerde themawerelden, geniet je met het hele gezin van 40 spectaculaire attracties.

Wanneer Phantasia online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting. Kijk tussen dagjes uit of we goedkope tickets hebben voor Phantasialand.

Bekijk alle producten

Bekijk alle dagjes uit

Bekijk alle gratis kortingscodes

Attracties en shows

Attracties

Beleef Afrika ondersteboven, in de razendsnelle achtbaan de Black Mamba. Voor de kleine en grote avonturiers is er ook voldoende te beleven. Laat je meevoeren aan boord van de River Quest of vlieg met een BR-bril in de langste en donkere achtbaan: Crazy Bats.

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het reuzenrad: Wellenflug of raas in de familie-achtbaan de Colorado Adventure!

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het Reuzenrad of neem plaats in de De Hoge Hoed de vrijevaltoren van Meneer Kaasgaaf. De echte piraten varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Ahoy!

Voor de kleintjes...

Ook voor de kleintjes is er voldoende te doen. Voel je een echte piloot in Bolles Flugschule of kruip achter het stuur in de Bumper klumpen en ga lekker botsen!

Leeftijd Phantasialand

Alle leeftijden zijn welkom bij Phantasialand. Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 4 jaar betaal je voor een kaartje.

Openingstijden Phantasialand

De openingstijden van Phantasialand kunnen per dag verschillen. Bekijk daarom voor je bezoek even op de website van Phantasialand.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur