Elke dag de beste deals

Een dagje uit naar het Dolfinarium

Ben jij op zoek naar een spetterend dagje uit in Nederland? Kom naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium. Hier ontdek je de dieren van de zee van héél dichtbij. Bekijk snelle alle dagjes uit om te zien of jij kaartjes voor het Dolfinarium met korting kunt scoren bij ActievandeDag.

De dieren in het Dolfinarium

In het Dolfinarium leven veel dolfijnen van jong tot oud. De pasgeboren dolfijnen leven samen met andere dolfijnen van alle leeftijden. Sommige dolfijnen zijn zelfs meer dan 50 jaar oud.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

De grootste én zwaarste dieren van het Dolfinarium zijn de Atlantische walrussen. Schrik niet als deze kolossale dieren je nieuwsgierig komen bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat! Een dag naar Dolfinarium is niet compleet zonder het harde gebrul van de zeeleeuwen. In het dierenpark vind je twee soorten: de Californische zeeleeuwen en stellerzeeleeuwen. De Californische zeeleeuwen zijn de meest bekende zeeleeuwen. Zeeleeuwen zijn een kei in spetteren dus verwacht een splash water uit onverwachte hoek! Ook zeehonden vind je in het zeezoogdierenpark in Harderwijk. Twee soorten zelfs, de gewone en grijze zeehond. De gewone zeehond ken je vast. Ze komen veel in het waddengebied voor. De grijze zeehonden zijn een stuk groter dan gewone zeehonden en hebben een ander hoofd. Kom jij kijken of je het verschil ziet? Naast al deze fantastische dieren vind je ook nog eindeloos veel andere dieren uit de zee waaronder haaien, roggen, zeebaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen en kraakbeen- en beenvissen.

Leuke shows, speeltuinen en waterattractie Waterpret

Het hele jaar door worden er gave shows in het Dolfinarium georganiseerd zoals een dolfijnen- en zeehondenshow. Tijdens de indrukwekkende voorstellingen staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal! Bij de entree ontvang je het tijdschema voor de voorstellingen. Even stoom afblazen? Dat kan in de leuke speeltuinen en bij mooi weer is waterattractie Waterpret geopend! Terwijl de kids van de glijbanen roetsjen geniet jij van een goed boek op de ligweide. Het hele gezin wordt blij van een dagje Dolfinarium!

Praktische informatie over het Dolfinarium

Staat een dagje Dolfinarium binnenkort op de planning? Zorg er dan voor dat je online hebt gereserveerd. Het Dolfinarium is elke dag tussen 10.00 en 17.00 uur geopend. Bekijk de website voor actuele openingstijden. Het dierenpark bevindt zich op Zuiderzeeboulevard 22, 3841 WB in Harderwijk en is erg goed bereikbaar met de auto. Je kunt voor ca. €9,- per dag parkeren op het gemeentelijk parkeerterrein Lelykade (P2). Vanaf dit terrein is het ongeveer 10 minuten lopen naar het park. Liever met het openbaar vervoer? Ook dat is mogelijk! In het park zijn ook diverse horecagelegenheden. Van de lekkerste kibbeling, een bakje koffie tot gezonde smoothies. Voor de kleine en grote trek, er is keuze genoeg met de verschillende kiosken!

Koop kaartjes voor het Dolfinarium met korting

Houd ActievandeDag goed in de gaten want je vindt hier regelmatig entreetickets voor het Dolfinarium met korting. Deze korting kan oplopen tot 50% korting. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van dagjes uit met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Impressie:

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur