Elke dag de beste deals

DierenPark Amersfoort met korting: een gezellig dagje uit

Zin in een dagje uit? Ga op avontuur met het hele gezin en bezoek het bosrijke DierenPark Amersfoort. Ontdek veel verschillende diersoorten en sta oog in oog met leeuwen, zebra’s en giraffen. Ontmoet de dierverzorgers en leer alles over de bewoners van het park. De dierentuin bestaat uit verschillende werelden en in elke wereld zijn er weer andere diersoorten te ontdekken. Welke wereld van DierenPark Amersfoort bezoek jij als eerst? 

Met korting naar DierenPark Amersfoort? Dat kan! Bij ActievandeDag vind je regelmatig mooie aanbiedingen voor dierentuinen en pretparken

media-img

Dagje weg tussen de dieren

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je gezicht. In het park lijkt het alsof je echt tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle én komt een grote gier je tegemoet vliegen. Denk je dat dit iets voor jou is? Lees dan snel verder en kom meer te weten over DierenPark Amersfoort.

Dierenverzorgers in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort is het hele jaar door te bezoeken. Je leert er van alles over je favoriete dieren door al je vragen te stellen aan de verzorgers. Of het nu kleine, grote, populaire óf minder bekende beesten zijn: de dierenverzorgers kennen de bewoners als geen ander. Zo kun je bijvoorbeeld vragen hoe oud ze zijn of wat de dieren op een dag eten. Zo maak je er meteen een leerzaam dagje weg van. 

Dino's spotten in het Dinobos

Ga op reis naar een ver, ver verleden en ontmoet gigantische wezens in het vernieuwe Dinopark. Met meer dan 70 dino’s die je tegen het lijf kunt lopen, kijk jij je ogen uit. In het Dinobos in DierenPark Amersfoort kom je van alles te weten over dinosaurussen. Wist je dat je zelfs een levende dino kunt tegenkomen in het park? Hoe dat precies ziet, merk je als je er bent... 1 ding is zeker: jij verlaat het bos als echte dinokenner.

DinoAdventures in de herfstvakantie

In de herfstvakantie beleef je een onvergetelijk avontuur tijdens de DinoAdventures. Hier ontdek je alles over de dinotijdperken én sta je oog in oog met reusachtige dino’s. De DinoAdventures vinden plaats in het Dinobos en zijn speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Je vervolgt een avontuurlijke en indrukwekkende tijdreis die ongeveer 20 tot 25 minuten duurt. Bewandel je toch liever een rustig pad? Ook dat kan: er zijn alternatieve routes voor de minder grote durfals. 

Klimmen en klauteren in het bos

DierenPark Amersfoort is gevestigd in het bos in Midden-Nederland. Wie van klimmen houdt, kan afwijken van de bezoekerspaden en over de dichtbegroeide paden naar de Klim Alles-route gaan. Via deze spannende route klim je als een aap naar de top van de toren. Jij bereikt zo letterlijk het hoogtepunt van je dag. Vergeet ook niet van de glijbaan af te glijden en te klauteren in de touwbaan. 

Bereikbaarheid en parkeren

Door de centrale ligging is DierenPark Amersfoort gemakkelijk te bereiken. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto kun je er goed terecht. Het park beschikt over een eigen parkeerterrein. Parkeer de auto voor het park met een dagkaart of neem de trein. Wanneer je ervoor kiest de trein te nemen, kun je vanaf station Amersfoort de bus pakken. Fijn: deze busreis duurt maar 5 minuten en daarna kun je naar de hoofdingang lopen. Je bent er zo!

DierenPark Amersfoort bezoeken

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over DierenPark Amersfoort? En wil je daarnaast de beste deals ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij krijgt alles zó in je inbox. Kom gezellig samen met je ouders, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes spelen in het leukste DierenPark van Nederland. Koop hieronder kaarten met korting en jullie beleven sowieso een goeie dag. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur