Elke dag de beste deals
discount

-23%

DierenPark Amersfoort ticket(s)

28,50
21,95
1 persoon

In 2024 opnieuw uitgeroepen tot leukste dierentuin van Nederland! Hier slenter je dan ook niet over wandelpaden, maar glijd, klauter en klim je actief langs de dieren, om ze van dichtbij te kunnen ontmoeten. Koop je DierenPark Amersfoort ticket(s) met korting en beleef een dag vol avontuur.

 • DierenPark Amersfoort ticket(s)
 • Geldigheid: je DierenPark Amersfoort ticket(s) zijn eenmalig geldig op een door jou gekozen datum vanaf het moment van aankoop t/m 5 januari 2025. 
 • Openingstijden: bekijk de actuele openingstijden online.
 • Reserveren: reserveer de datum van bezoek na aankoop. Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat je favoriete datum nog beschikbaar is. 
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket(s) downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je DierenPark Amersfoort ticket(s) niet per e-mail.
 • Toegang: neem je DierenPark Amersfoort ticket(s) mee. Deze DierenPark Amersfoort tickets kunnen ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen van 0 - 2 jaar oud kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een kaartje hiervoor te reserveren.
 • Rolstoelgebruikers: het park is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De Klim Alles-route, Berenboemel en fietsboten zijn niet toegankelijk en de Stad der Oudheid heeft vrij hobbelige straatjes.
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
 • Parkeren: € 9,50 per dag per auto.
 • Annuleren: de aankoop van je DierenPark Amersfoort ticket(s) annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na het reserveren van een datum is annuleren niet meer mogelijk. 

Zomervakantie

Zet je DierenPark Amersfoort ticket(s) in voor een onvergetelijke zomervakantie door te varen, spelen, klauteren en ontzettend veel dieren te spotten. Vaar tussen de giraffen en apen door, bevind je tussen de olifanten, leeuwen en tijgers en ga terug in de tijd in het avontuurlijke Dinobos met reusachtige dinosaurussen. Zoek verkoeling door lekker door de Bosbeek te lopen met je blote voeten of onder de dierenfonteinen te springen.

Leukste dierentuin van Nederland

DierenPark Amersfoort is in 2024 wederom uitgeroepen tot leukste dierentuin van Nederland. Tijdens de jaarlijkse 'Leukste uitje van Nederland'-verkiezingen van ANWB brachten ruim 114.000 mensen hun stem uit. Koop je DierenPark Amersfoort ticket(s) met korting, om zelf te ondervinden waarom deze zoo opnieuw als winnaar uit de bus kwam. Bekijk de plattegrond online om vast uit te stippelen wat je met je DierenPark Amersfoort ticket(s) allemaal kunt ontdekken.

Dierentuin voor kinderen

Langs de hyena’s glijden, tussen de ringstaartmaki’s door varen en onder de grond de prairiehondjes bezoeken. Zomaar een greep uit wat jij en je familie met jullie Dierenpark Amersfoort ticket(s) kunnen doen. En wat dacht je van hoge boomtoppen beklimmen met de brilberen, de reusachtige olifantenfamilie begroeten en afreizen naar de savanne om naar de zebra's en giraffen te zwaaien? Slinger deze herfst ook langs de gloednieuwe Chimpanseevalei en draag meteen je steentje bij aan het beschermen van het leefgebied van deze bijzondere apen in het wild.

DierenPark Amersfoort korting

Bezoek DierenPark Amersfoort met korting en ontdek samen met je familie waarom deze zoo ook in 2024 als leukste dierentuin van Nederland bestempeld is. Waan je buiten de gebaande paden door te springen, slingeren en klimmen en ontdek onderweg veel mooie, grappige en bijzondere dieren. Niewsgierig geworden? Koop snel je kaartjes om DierenPark Amersfoort met korting te ontdekken.
Adres

Barchman Wuytierslaan 224

Amersfoort, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur