Elke dag de beste deals
discount

-35%

DierenPark Amersfoort entreeticket

DierenPark Amersfoort entreeticketAmersfoort

Laat je betoveren in een wonderlijke wereld tijdens de Warme Winteravonden. Beleef samen met je gezin een magisch dagje uit tussen de dieren, 1.000'en lichtjes, kerstbomen, foodtrucks en sneeuw. Geniet van marshmallows en oliebollen en swing je warm op de livemuziek. Koop jouw entreetickets nu met korting.

Wat krijg je?

  • Entreeticket DierenPark Amersfoort

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: eenmalig geldig op een door jou gekozen tijd en datum van t/m 31 januari 2024. 
  • Reserveren: reserveer jouw datum en tijdslot na aankoop. Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat jouw favoriete datum en tijdslot nog beschikbaar zijn. 
  • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
  • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar DierenPark Amersfoort. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
  • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een kaartje hiervoor te reserveren via de website van DierenPark Amersfoort.
  • Rolstoelgebruikers: het park is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De Klim Alles-route, Berenboemel en fietsboten zijn niet toegankelijk, de Stad der Oudheid heeft vrij hobbelige straatjes.
  • Huisdieren: honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Parkeren: € 9,50 per dag per auto.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je gezicht!

Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes.

In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen. Beleef met je papa, mama, opa, oma en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners terwijl je lekker ravot. 

Warme Winteravonden

Zodra het schemert, ontdek jij dat Koning Winter het Amersfoortse bos tussen 15.00 en 20.00 uur omtovert tot een magisch winterwoud. Wandel door een adembenemend dierenpark dat versierd is met 1.000'en lichtjes, kerstbomen en zelfs sneeuw. Geniet van marshmallows en oliebollen en swing je warm op de livemuziek. Ontdek samen met je gezin de magie van de winterse dierenwereld. 

De Warme Winteravonden zijn van 27 t/m 30 december 2023 en van 2 t/m 5 januari 2024.

Adres

Barchman Wuytierslaan 224

Amersfoort, NL

Adviesprijs27,50
17,95

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur