Elke dag de beste deals

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur

Musea in Nederland

Op zoek naar een cultureel uitje? ActievandeDag heeft de beste aanbiedingen voor jou om de meest interessante musea in Nederland en musea in de buurt te verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, geschiedenis, wetenschap of iets daartussenin; wij hebben elke dag de beste deals om jouw museumervaring onvergetelijk te maken. Lees snel verder voor jouw volgende museumbezoek.

Museum voor kinderen 

Je wilt dat je kinderen plezier beleven, maar ook dat ze dingen leren. Bijvoorbeeld over geschiedenis, verschillende culturen en kunst. Gelukkig vind je een hoop educatieve en kindvriendelijke musea in Nederland. Een museum voor kinderen wordt vaak lekker interactief gemaakt, met spellen en opdrachten, waardoor ze lang geboeid blijven. Enkele leuke musea voor kinderen zijn NEMO Science Museum, Corpus, Spoorwegmuseum en Aviodrome. Extra voordeel: vaak zijn kindertickets voor musea een stuk goedkoper dan volwassentickets. 

Museum voor moderne kunst 

Picasso, Mondriaan en Warhol. Werken van deze beroemde kunstenaars vind je in een museum voor moderne kunst. Belangrijke stromingen in de moderne kunst – die je als liefhebber misschien wel kunt - zijn het kubisme, dadaïsme, futurisme en surrealisme. In musea met moderne kunst vind je schilderijen en andere kunstvormen met bijzondere figuren en uitgesproken kleuren. Heel anders dan de klassieke kunst van vóór de 20e eeuw dus. Wanneer je graag moderne kunst bewondert, kun je bijvoorbeeld tickets kopen voor het Stedelijk Museum Amsterdam, het Cobra Museum in Amstelveen of Museum Voorlinden in Wassenaar. 

Musea op een rij

In Nederland zijn er veel musea om te bezoeken. 

✓ Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft veel kunst en bijzondere spullen uit de geschiedenis van Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schilderijen van beroemde kunstenaars als Rembrandt en Van Gogh. 
✓ Het Mauritshuis in Den Haag heeft een grote collectie oude kunst, zoals het beroemde schilderij 'Meisje met de Parel'. 
✓ Het Anne Frank Huis vertelt het verhaal van Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog.
✓ Het Van Gogh Museum, ook in Amsterdam, laat zien wat voor meesterwerken Vincent van Gogh heeft gemaakt. 
✓ In Rotterdam is er de Kunsthal, waar je veel verschillende soorten kunst kunt bewonderen.

Deze musea zijn slechts enkele voorbeelden van de vele plekken waar je kunt genieten van kunst en geschiedenis in Nederland.

Musea in de buurt

Wel zo fijn natuurlijk als je niet zo ver hoeft te reizen om naar een museum te gaan. Gelukkig staan er op ActievandeDag meerdere museum deals. Je vindt dus vast leuke musea in de buurt bij jou. Heb je de handige kaart op de website ook al gespot? Hier zie je in 1 oogopslag de deals in jouw regio. Ideaal!

Koop je tickets voor musea met korting bij ActievandeDag

Een dagje naar een museum is leuk. Maar een dagje met korting naar een museum is nog veel leuker. Neem daarom snel een kijkje tussen alle musea deals en vind jouw favoriet. Zo kun je koop je tickets voor musea met korting. En vaak een flinke korting ook. Dus of het nu een museum voor kinderen, museum met moderne kunst of wat dan ook wordt: bij ActievandeDag zit je goed.