Elke dag de beste deals

Wat geef je je vader cadeau?

Is je vader, vriend of broer jarig? Of wil je één van hen zomaar verrassen met een cadeau? Cadeautjes voor mannen vinden is een ware uitdaging. We helpen jou verder met het vinden van een origineel cadeau. Bekijk onze cadeautips voor jouw vader, vriend of broer.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Voor de sportieve vader

Is jouw vader een doorgewinterde fitness freak? Met deze mooie items wordt echt sportieve man blij.

  • Smartwatch: om al zijn statistieken bij te houden. Wedden dat hij nóg beter z’n best gaat doen.

  • Heuptasje: om zijn mobiele telefoon en sleutels in op te bergen.
  • Draadloze oordopjes: luisteren naar zijn favoriete muziek zonder gepruts met draadjes die altijd in de knoop zitten.
  • Fitness producten: denk aan fitness elastieken, een springtouw of weerstandsbanden, zodat hij ook wanneer de sportschool dicht is gewoon kan blijven sporten.
  • Handschoenen met touchscreen: lekker hardlopen, fietsen of voetballen in de kou doe je met deze handschoenen. Door de touchscreen tip kan hij ook nog z’n telefoon blijven bedienen.

Voor de (niet) zo handige harry

Is jouw vader handig, of kan hij juist wel wat hulp gebruiken? Verras hem met een leuk kluscadeau, zoals een uitgebreide gereedschapskoffer, een oplaadbare werklamp of een JLB box. En laat hem tijdens de klus genieten van z’n favoriete nummers. Kijk eens tussen onze klus deals en kom op ideeën.

Liefde gaat door de maag

Ook voor de échte keukenprins zijn er tal aan mogelijkheden. Laat jouw vader, vriend of broer shinen tijdens de volgende BBQ met een nieuwe BBQ, schort of een grill bestekset. Is hij nog niet de baas over zijn grill imperium? Help hem een handje met een kookboek speciaal voor de BBQ.
Houdt hij niet van koken, maar wel van lekker eten? Neem hem lekker mee uit eten, en ga voor een gezellige avondje uit.

Doe een unieke ervaring cadeau

Is jouw vriend een échte auto – of motorliefhebber. Doe hem een ritje cadeau in een échte auto, zoals een Ferrari, Lamborghini of Tesla. En laat hem als een échte Schumacher over het circuit van Zandvoort gaan.

Overige cadeautips voor hem:

  • Lekker lezen: geef hem 2 maanden onbeperkt tijdschriften lezen cadeau met een abonnement op Readly. Ideaal voor een klein budget.
  • Happy Socks: verblijd hem met een set vrolijke sokken van Happy Socks, en voor je het weet steelt hij de show. Scoor het verrassingspakket bij ons met korting.
  • Spelletjes: houdt hij wel van een uitdaging? Ga samen de strijd aan tijdens één van onze escape spellen voor thuis, zoals Roomanji of prison escape. Plezier gegarandeerd!
  • Bierpakket: lekker cliché, maar perfect voor de bierfanaten die wel van een speciaal biertje houden. Is hij meer van de wijn? Scoor dan een wijnpakket en plan de volgende borrelavond bij hem.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur