Elke dag de beste deals

Vind het leukste cadeau voor je vriend – 5 tips

Voor zijn verjaardag, Valentijnsdag óf gewoon om te laten zie hoeveel je van hem houdt. Met een cadeau weet je jouw geliefde altijd te verrassen. Maar, waarschijnlijk ben je niet voor niks op deze pagina. Dus zit je met je handen in het haar, omdat je geen flauw idee meer hebt waarmee je hem verblijdt? Bekijk dan snel deze top 5 - cadeau voor je vriend.
Cadeau voor vriend

1. Een tastbaar cadeau voor je vriend

Een stoer horloge, de nieuwste gadgets, handigste klus-tools of alles voor z’n persoonlijke verzorging. Jij weet als de beste waar het hart van je vlam sneller van gaat kloppen. Zoek een cadeau dat aansluit op zijn interesses of hobby’s. Psst, snuffel ook eens in de categorie Intimiteit. Hier vind je vast een cadeau dat niet alleen spannend is voor je vriend, maar ook voor jou.

Een cadeau hoeft natuurlijk niet iets te zijn wat je met je handen aan kunt raken. Een doe-cadeau is vaak net zo mooi óf zelfs nog mooier. Want zeg nu zelf: herinneringen zijn toch veel waardevoller dan spullen? Kijk op ActievandeDag daarom ook eens tussen de uitstapjes. Hier vind je vast een goede deal om cadeau te doen aan je vriend.

2. Dagje uit

Een dagje uit kun je zo gek maken als je zelf wilt. Spot olifanten in de dierentuin, gil de longen uit je lijf in een pretpark of bezoek een beurs die hij interessant vindt. En is je vriend een echte snelheidsduivel of wegpiraat? Trakteer ‘m dan op een antislipcursus. De adrenalinekick krijg je er gratis bij.

3. Uiteten

Omdat liefde door de maag gaat, is een etentje het cadeau voor iedere vriend. Neem hem mee naar een culinair restaurant of pak het een tikkie origineler aan en ga samen op Food Tour. Tijdens een wandeling in de frisse buitenlucht halen jullie de lekkerste hapjes af bij smaakvolle hotspots in de stad.

stel aan het dineren met wijn in hand

4. Avondje uit

Concertkaartjes als cadeau voor je vriend? Goed plan, want als iets verbindt, dan is het wel muziek. Ga samen met de voeten van de vloer of zing luidkeels mee met jullie favoriete nummers. Tip: probeer ook eens een keer heel wat anders uit. Zijn jullie bijvoorbeeld nog nooit naar een klassiek concert geweest? Laat je dan verbluffen door een meesterwerk van Vivaldi, Mozart of Bach. Dat wordt ongetwijfeld onvergetelijk.

5. Nachtje weg

Nog ruimte over in je budget? Ga dan voor een romantische overnachting aan zee, in een stad of midden in de natuur. Geef bij je reservering aan dat jullie wat te vieren hebben; wellicht kun je een fles bubbels of rozenblaadjes bijbestellen.

Kun je hier wat mee? Waarschijnlijk maak jij je vriend dolgelukkig met een cadeau als deze. En niet alleen je vriend, maar ook je portemonnee. Bij ActievandeDag koop je namelijk een cadeau voor je vriend met flinke korting. Speur daarom snel tussen de beste deals en profiteer vandaag nog met korting.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur