Elke dag de beste acties

Sinterklaas cadeau tips

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan en zorgt ervoor dat iedereen druk druk druk is met alle voorbereidingen voor Sinterklaas. Wat gooi ik in het schoentje? In het geheim knutselen aan de meest bijzondere surprises en gedichten. Een privé detective is er niets bij. De leukste Sinterklaascadeaus vinden, is best lastig. Wij helpen je een handje, en hebben de leukste Sinterklaas cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet. Wil je zelf op zoek? Bekijk dan al onze producten.

Gooi wat in mijn schoentje

Staan jullie kids al klaar met een wortel in hun had? Schoenkadootjes hoeven niet duur of groot te zijn. Verblijd ze met al het snoepgoed wat ze normaliter niet genoeg krijgen, zoals een chocoladeletter, marsepein of een kruidnotenmix. Of kies voor een kleurboek met stiften. De ene dag krijgen ze de stiften, en de andere dag het kleurboek. Ook kun je een klein onderdeel van het grotere geven. Stel je geeft jouw kleine met pakjesavond een rijdbare auto, dan kun je als schoencadeautje een stoere pet geven.

Sinterklaas cadeautjes kind

Het is zover… dé avond waar kinderen het hele jaar naar uit kijken: pakjesavond. Je kunt het zo gek maken als je wilt met een te gekke LEGO of Playmobil set. Maar cadeautjes kunnen ook praktisch zijn, zoals een nieuwe fiets, kleding, een spannend verhalenboek of een nieuw dekbed overtrek. Heb je onze enorme knuffelbeer al gezien?

Kado tips voor pubers

Pubers zijn lastig. Alles is saai en niet leuk genoeg. Maar ook tieners kun je enorm verassen op pakjesavond. Die verdomde telefoon die in hun hand vastgeplakt zit, kun je nu in je voordeel gebruiken. Denk aan een oplaadkabel, leuk hoesje of een powerbank. Wil je liever een ervaring geven? Neem ze een dagje mee naar Amsterdam naar het Youseum waar ze de hele dag spectaculaire selfies kunnen maken voor Instagram. Of Amersfoort waar je het Crazy Selfie museum heeft. Likes gegarandeerd!

Cadeau tips voor de hobbykok

Er zit er altijd wel één in de familie: een hobbykok. Degene die altijd aan het bakken is, maar zelf niets eet, en waar je niet zonder Tupperware bakje de deur uit gaat. Die maak je het gelukkigst met een kook cadeau. Heeft de familiekok al een keukenmachine, tajine of een pastamaker? Of is degene toe aan een nieuwe pannen- of messenset? Ook leuk is samen uit lunchen of dineren gaan. En vergeet niet een kookboek of wijnpakket is altijd goed!

Tips voor iemand die alles al heeft

Lastig, we weten het. Toch kun je ook aan dit persoon een fantastisch Sinterklaas cadeau geven. Verras hem/haar en geef een cursus Spaans, of ga samen wat leuks doen. En huur een Tesla voor 1 dag en cross samen Nederland door, bezoek musea’s of ga samen voor een Bols Cocktail  & Genever Experience. Dan kun je altijd op zoek gaan naar grappige gadgets, of een spannend boek. Is hij/zij geen lezer? Denk dan eens aan een luisterboeken abonnement.

Kado tips voor de ICT’er

  • Powerbank
  • Harde Schijf
  • Software, zoals Windows Home of een anti-virus software
  • Militaire zaklamp
  • Verrekijker met nachtzicht
  • Retro game controller

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur