Elke dag de beste deals

Parachutespringen op Texel: durf jij het aan?

Ben jij een echte adrenaline junk, houd jij van spanning en staat parachutespringen al lang op jouw bucketlist? Waar wacht je dan nog op en waag een sprong in het diepe op Texel met ActievandeDag. Het paracentrum op Texel is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Tijdens de sprong heb je namelijk een prachtig panorama-uitzicht over zee en de groene Waddeneilanden. Op onze website vind je regelmatig dit soort te gekke acties voor een onvergetelijk dagje uit.
Jouw veiligheid voorop tijdens de sprong. Uit een vliegtuig springen is natuurlijk superspannend. De adrenaline stroomt razendsnel door je lichaam en het geeft een enorme kick. Parachutespringen is een fantastische ervaring met het meest bizarre uitzicht, maar je wilt natuurlijk wel een veilig gevoel hebben voor en tijdens de sprong. Of je nu voor het eerst springt in een tandemsprong, leert om solo te springen of al een ervaren sportspringer bent met een brevet; je wilt verzekerd zijn van een veilige sprong. In Nederland zijn speciale 'Dropzones' die als enige zijn voorzien van alle licenties, inclusief een verplichte SPO-erkenning om legaal en veilig een parachutesprong te doen. Het paracentrum op Texel voldoet aan alle eisen, zodat jij veilig die sprong in het diepe maakt. Daarnaast is deze plek de mooiste van Nederland om te springen. Kortom, parachutespringen doe je op Texel.

Parachutesprong cadeau geven?

Naast dat een parachutesprong onwijs gaaf is om zehttps://www.actievandedag.nl/aanbiedingen/dagje-uitlf te doen, is het ook een onvergetelijk cadeau om aan iemand te geven. Dus verras je vriend(in), vader, moeder, oom, tante, buur of collega en neem hem/ haar gezellig mee. Ben je van plan een parachutesprong cadeau te doen aan iemand die voor het eerst gaat springen, dan is een tandemsprong de geschikte keuze. Je springt in dat geval samen met een ervaren instructeur waar je veilig aan vastgemaakt zit. Tijdens deze absoluut indrukwekkende sprong geniet je van een schitterend uitzicht. Het hele eiland ligt letterlijk onder je voeten. Na de vrije val opent de instructeur een grote parachute, waarmee je zachtjes zweeft naar de Texelse bodem. Of je nou zelf een sprong in het diepe waagt, samen gaat of iemand deze ervaring cadeau geeft, hier worden parachutespringers door de instructeurs goed begeleid en meegenomen in het proces. Zo spring je met een gerust hart en voel je je in de lucht zo vrij als een vogel. Met een goede aanbieding is het nog aantrekkelijker om parachutespringen als cadeau te geven. Houd daarom de website van ActievandeDag in de gaten en scoor een parachutesprong met korting. Wie weet streep jij parachutespringen dan binnenkort af van jouw bucketlist.

Cursus parachutespringen

Heb je aan 1 keer springen niet genoeg en ben je verslaafd geraakt aan de adrenalinekick? Dan is een cursus parachutespringen om zelfstandig te leren springen misschien wel wat voor jou. Er zijn verschillende cursussen te volgen op Texel. Je wordt opgeleid om uiteindelijk zelfstandig een vrije val te maken. Op ActievandeDag vind je naast een cursus parachutespringen ook genoeg deals voor dagjes weg en andere cursussen. Bekijk snel de aanbiedingen van vandaag.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste acties op ActievandeDag? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle te gekke en onvergetelijke acties. Zo loop je geen aanbieding meer mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur