Elke dag de beste deals

Oostappen Vakantieparken: Prinsenmeer, Marina Beach én meer

Een weekend, week óf langer op vakantie gaan, is zo nu en dan een goed idee. Zo kun je tijd doorbrengen met je gezin, samen van alles ontdekken, tot rust komen en weer helemaal opladen. En daarvoor hoef je echt niet altijd een verre reis te maken. Ook in Nederland kun je fijn overnachten in hotels of op vakantieparken. Oostappen heeft een mooi aanbod vakantieparken met een ruime keuze aan accommodaties en een hoop faciliteiten. Ideaal om er even tussenuit te knijpen dus. Scroll snel verder om meer te lezen over Oostappen Vakantieparken.

Prinsenmeer, Hengelhoef en Marina Beach

Oostappen heeft in totaal 11 vakantieparken in Nederland en België. Deze parken vallen onder het bedrijf Oostappen Groep Vakantieparken. Oostappen Groep is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in de Benelux. Oostappen Groep staat bekend om z’n gastvrijheid, kwaliteit, kindvriendelijkheid en veiligheid. Klinkt goed om hier je vakantietijd door te brengen, toch? Je vindt de parken niet verspreid door het hele land, maar vooral in Noord-Brabant en Limburg. Om je een beeld te geven, vertellen we je over 3 parken wat meer.   

Prinsenmeer: één van de bekendere parken is Prinsenmeer. Dit Oostappen park ligt in de Brabantse Peel: een natuurgebied waar je lekker kunt wandelen, fietsen en vogels spotten. Op het vakantiepark is voor jong en oud van alles te beleven. Zo is er een overdekt subtropisch zwemparadijs, indoor speelpaleis en een strandbad met glijbanen en ligweide. Bovendien zijn er genoeg leuke uitjes bij Prinsenmeer in de buurt. Ga bijvoorbeeld een dag naar het sprookjesachtige Efteling of bezoek de Botanische tuin in Asten.

Marina Beach: trek je liever naar de kust? Kies dan voor Vakantiepark Marina Beach. Dit park is gelegen op het schiereiland De Braakman. Waterratten kunnen hier hun lol op. Een boot huren, een duik nemen in het strandbad of je hengel uitgooien in de visvijver; bij Marina Beach kan het allemaal. De Zeeuwse gezelligheid zoek je op door een stedentrip te maken naar Vlissingen of hoofdstad Middelburg. En voor de kleinsten is een dag naar Plopsa Indoor Hasselt ook zeker geen verkeerd idee.

Hengelhoef: tot slot kun je voor een verblijf over de grens terecht bij Vakantiepark Hengelhoef in België. Hengelhoef staat op een ideale locatie voor natuurliefhebbers; namelijk tussen de heide, bossen en duinen. Net als Prinsenmeer heeft Hengelhoef een subtropisch zwembad met sauna én waterattracties. Ondanks dat er op het vakantiepark genoeg te beleven valt, is een dag naar een pretpark of dierentuin in de regio natuurlijk ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Bobbejaanland in Lichtaart. Een leuk dagje uit voor de kleine en wat grotere avonturiers. Op naar onze zuiderburen!

Vertier op Oostappen Vakantieparken

Je hebt het hierboven al gelezen: op een Oostappen park is er genoeg te doen. Maar, er is meer! In de schoolvakanties is er op de parken animatie voor de kinderen en jeugd. Het enthousiaste animatieteam organiseert knutselochtenden, sporttoernooien, musicals, vossenjachten en ’s avonds wordt er geswingd bij de kinderdisco. Vaak vind je op een centrale plek van het park verschillende binnenactiviteiten. Zo ga je de strijd aan tijdens een potje tafelvoetbal, poolen of darten. En is het mooi weer, dan trekken jullie er lekker op uit. Huur een fiets om de buurt te verkennen óf maak het net wat specialer en ga op ontdekkingstocht op de e-chopper. Je kunt dan in korte tijd veel van de omgeving zien, je haren wapperen in de frisse wind en je hoeft niet intensief te bewegen. Van al die activiteiten krijg je vast zin om wat te eten en drinken. Ook dat is op een Oostappen park zo geregeld. Haal een vette hap bij de snackbar of schuif aan in het restaurant voor een diner. ’s Ochtends kun je in de campingwinkel terecht voor ovenverse broodjes. Mmm..

Naar Oostappen met korting

Op vakantie gaan is leuk. Maar voordelig op vakantie gaan is nog véél leuker. Op ActievandeDag vind je mooie deals voor hotels en vakanties. Ook kun je regelmatig met korting een weekend of midweek naar een Oostappen park dat helemaal bij jou past. Wil jij er snel bij zijn wanneer er weer nieuwe koopjes online staan? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je geen enkele deal mist en heb jij sowieso een goeie dag.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur