Elke dag de beste deals

Haal je auto theorie dankzij een online theoriecursus

Je wilt je rijbewijs B gaan halen. Maar voordat je zelf met de auto op pad mag, moet je eerst je theorie- en praktijkexamen halen. Dit lijkt misschien een lange weg, maar met een goede voorbereiding valt dit erg mee. Volg een online cursus en stoom jezelf klaar voor het theorie-examen. Je leert tijdens de online theoriecursus via video’s welke vragen je krijgt tijdens het CBR theorie-examen. Zo weet jij wat je kunt verwachten.

Online auto theorie cursus

Voordat je het praktijkexamen mag afleggen voor je autorijbewijs, moet je eerst je theorie-examen halen. Tijdens je theorie-examen toon je aan dat je gevaar in het verkeer herkent. Ook laat je zien dat je de verkeersregels kent en verkeersinzicht hebt. Met een online theoriecursus oefen je onbeperkt met online examens, zodat je straks precies weet wat je te verwachten staat tijdens het echte examen.

Online theorieboek

Het online theorieboek is helemaal afgestemd op de actualiteit en de meest recente exameneisen. . En je leert waar je maar wilt, omdat je met het digitale theorieboek de stof altijd binnen handbereik hebt. Zowel op je laptop als op je telefoon. Zo leer jij de juiste theorie te beheersen en slaag je eenvoudig voor het CBR theorie-examen.  

Het theorie-examen

Je hebt voor het officiële theorie-examen bij het CBR maximaal 30 minuten de tijd om 50 vragen te beantwoorden. Je krijgt drie onderdelen voorgeschoteld: gevaarherkenning, kennis en inzicht. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen. Je krijgt per vraag 8 seconden om een antwoord in te vullen. En van de 25 vragen, moet je minimaal 13 vragen correct beantwoorden. 
Bij de andere onderdelen, heb je geen vastgestelde tijd per vraag. Houd er wel rekening mee dat je ongeveer 8 minuten de tijd hebt voor 12 kennisvragen. Hiervan moet je er minstens 10 goed beantwoorden om te slagen. Bij het onderdeel inzicht krijg je zo’n 16 minuten voor 28 vragen en je moet er minstens 25 goed beantwoorden. 

Nieuwsbrief

Heb je al een online theoriecursus gevolgd, maar scoor je ook graag andere goede deals? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en mis je geen enkele scherpe aanbieding.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur