Elke dag de beste deals

Keukenkraan kopen: geef jouw keuken een opfrisser

Een kraan is één van de meest gebruikte onderdelen in de keuken. Ook is een kraan een échte blikvanger, vind je niet? De keuze is enorm. Denk aan welk model je kiest, welke kleur, hoeveel grepen en ga zo maar door.  Ben je op zoek naar een nieuwe keukenkraan, dan zijn er een aantal belangrijke punten om op te letten. ActievandeDag helpt je de juiste keuze te maken én laat je de beste aanbiedingen zien. Hou onze woonpagina in de gaten voor een keukenkraan aanbieding of scoor te gekke andere deals.

Kies voor een kwalitatief goede keukenkraan

Vaak zeggen mensen dat goedkoop, duurkoop is. Bij de keukenkraan klopt dit verhaal in de meeste gevallen. We zeggen niet dat je meteen voor de allerduurste kraan moet kiezen, maar bezuinig niet te veel op dit onderdeel in je keuken. Wat je vaak bij keukenkranen van lage kwaliteit ziet, is dat ze snel lekkage of slijtage krijgen. Je gebruikt de keukenkraan intensief, iedere dag dus het is belangrijk dat deze naar behoren werkt. De oplossing: een kwalitatief goed product.

Hoogte en vorm van de keukenkraan

Functionaliteit en gebruiksgemak is ook niet geheel onbelangrijk bij een keukenkraan. De vorm van de kraan en de hoogte zijn doorslaggevend hierin. Dit voorkomt namelijk dat je er bijvoorbeeld niet goed bij komt. Kijk naar de diepte en afmetingen van de gootsteen. Heb je een smalle, ondiepe wasbak, dan is een kraan met een kortere hals een goede optie. Dit voorkomt dat het water erg gaat opspatten en langs je aanrechtblad loopt. Stel jezelf ook de vraag of je vaak hoge dingen, zoals emmers, vazen of hoge pannen onder de kraan wilt zetten. Dan is een hogere kraan een juiste keus voor jou.  

1 of 2 grepen?

Is jouw keuken ingericht met traditioneel of landelijk interieur? Dan past een keukenkraan met 2 grepen helemaal in jouw keuken. Het enige verschil tussen 1 of 2 grepen is de temperatuurbepaling. Bij 1 greep is dit iets eenvoudiger, met 1 hand te reguleren en stel je de temperatuur wat preciezer in. Bij een kraan met 2 grepen stel je warm en koud apart in. Een kraan met 1 greep heeft over het algemeen een wat stoerdere, strakke look en zie je tegenwoordig steeds vaker in moderne keukens voorbij komen. Maar het meest belangrijk is toch wel dat je de kraan zelf mooi én praktisch in gebruik vindt. Als je graag in de keuken bent en het heerlijk vindt om te kokerellen, neem dan vooral ook een kijkje op de koken en tafelen pagina voor alle toffe deals voor in de keuken.

Keukenkraan in de aanbieding kopen?

Wil je geen enkele deal missen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen van jouw voorkeur. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen. Naast aanbiedingen voor in de keuken, zijn er nog veel meer deals te vinden op ActievandeDag. Wees er als eerste bij en grijp je kans.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur