Elke dag de beste deals

Aan tafel met korting op HelloFresh

Tijdens een drukke week telkens weer bedenken wat er vanavond op tafel moet komen én de boodschappen daarvoor halen. HelloFresh heeft daar iets op bedacht. Een complete maaltijdbox met afgewogen benodigdheden, gemakkelijk bij je thuis bezorgd. Hoe heerlijk is dat? Je kiest een week van te voren de recepten uit die je aanspreken, geef aan wanneer de bezorging jou het beste uitkomt en je tovert snel en gemakkelijk iedere avond een maaltijd op tafel. Op ActievandeDag vind je regelmatig HelloFresh maaltijdboxen met korting. Grijp je kans en geniet van het gemak en de overheerlijke maaltijden. Is het al etenstijd?

Voorkom voedselverspilling

HelloFresh strijdt tegen voedselverspilling. De hoeveelheid en de grootte van de porties die je maakt, blijft lastig in te schatten. Je wil voorkomen dat er te weinig op tafel staat, maar het is tegelijkertijd ook zonde om eten over te houden en dit uiteindelijk weg te moeten gooien. HelloFresh heeft hier de oplossing voor: de maaltijden zijn volledig afgestemd op het aantal personen waarvoor jij de maaltijdbox bestelt. Zo hoef je nooit meer wat weg te gooien. 

Scoor een HelloFresh aanbieding

Een HelloFresh aanbieding is altijd mooi meegenomen. Op ActievandeDag vind je regelmatig kortingen op de boxen van HelloFresh. Dat maakt koken met HelloFresh wel heel aantrekkelijk. Naast korting op maaltijdboxen, scoor je ook andere boodschappen op ActievandeDag met korting. Kijk snel welke aanbiedingen op boodschappen er op dit moment zijn op de boodschappen pagina. Daarnaast vind je alles voor aan tafel op de koken en tafelen pagina. Zo bespaar je geld, tijd én moeite. Hoe lekker is dat? 

HelloFresh korting op de eerste 3 boxen

De aanbieding die je vaak vindt op onze website is korting op de eerste 3 boxen. Zo profiteer je de eerste 3 weken van maaltijden voor een heel zacht prijsje en ervaar je of de maaltijdbox bevalt. Als het even een week niet uitkomt om een box te ontvangen dan pauzeer je gemakkelijk een week of langere tijd op de website van HelloFresh. Daarnaast pas je heel gemakkelijk het aantal maaltijden of personen aan als je een week voor meer of minder personen gaat koken. Super flexibel en gemakkelijk.

Kook kakelvers

Als je kookt met HelloFresh heb je gegarandeerd altijd verse producten op tafel. HelloFresh werkt nauw samen met de leveranciers, voornamelijk uit Nederland en selecteert de producten op basis van kwaliteit en herkomst. Hierdoor leggen de ingrediënten een korte weg af naar jouw keuken en kook je dus altijd met verse producten. Daarnaast rijden de bezorgers in elektrische bezorgauto’s en zijn de dozen waarin de maaltijden verpakt zitten gerecycled. 

Blijf op de hoogte

Al trek gekregen bij het idee? Zorg dat je er snel bij bent wanneer er een nieuwe actie van HelloFresh op onze website komt. Schrijf je in op de nieuwsbrief en geef aan waar je aanbiedingen van wilt ontvangen. Je bent dan als eerste op de hoogte van een nieuwe aanbieding. Naast aanbiedingen op maaltijdboxen zijn er nog veel meer acties en deals te vinden op ActievandeDag. Mis ze niet. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur