Elke dag de beste deals

Geurkaars kopen: hier moet je op letten

Wil je sfeer toevoegen in huis met kaarsen die ook nog eens een heerlijke geur afgeven? Goed idee. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een geurkaars. Welke geur bijvoorbeeld het beste bij jouw wensen past of hoe je rekening houdt met de brandtijd van een kaars. We vertellen je er alles over en helpen je een goede keuze te maken. Houd alle aanbiedingen van ActievandeDag in de gaten.

Geur van een geurkaars

Laten we beginnen met het belangrijkste aspect van een geurkaars: de geur. Iedereen heeft een eigen mening in de geurkeuze van de kaars. Dit is heel erg persoonlijk. Bij sommige kaarsen zit de geur alleen in het lont of het bovenste gedeelte van de kaars. Dit komt vaker voor bij de wat goedkopere kaarsen en heeft invloed op de hoeveelheid geur die de kaars afgeeft. Het kan dus lonen om toch naar iets duurdere kaarsen te kijken. Gelukkig heeft ActievandeDag regelmatig goede aanbiedingen. Zo koop je zelfs dure geurkaarsen voor een aantrekkelijke prijs.

Geurgooi van de kaars

Nu horen we je denken: geurgooi? Dat is begrijpelijk. Het is geen term die we vaak lezen maar komt neer op de verspreiding van de geur. Zet je bijvoorbeeld een kleine geurkaars in een groot kantoorpand, dan ruik je niet veel. Het gaat er dus om of een geurkaars de ruimte vult met zijn geur. Bedenk van tevoren goed waar je de geurkaars gaat neerzetten en of je dan meer hebt aan een grotere kaars. Mocht je deze term nu eens ergens tegenkomen weet je in ieder geval wat het betekent.

Brandtijd van de geurkaars

Het is zonde om een peperdure kaars te kopen waarvan de brandtijd minimaal is. Met name de samenstelling van de was beïnvloedt de brandtijd. Denk aan de hoeveelheid kleurstoffen, pigmenten en de geur van de was. In de volgende alinea lees je meer over de voor- en nadelen van verschillende soorten was. Daarnaast is een slecht geplaatste lont ook een boosdoener . Deze zorgt ervoor dat de geurkaars ongelijkmatig brandt. Hierdoor worden er stukken van de kaars overgeslagen.   Laat een kaars de eerste keer sowieso 2 uur branden. Dan zorg je er zoveel mogelijk voor dat de kaars gelijkmatig brandt.

Geurkaars in de aanbieding kopen bij ActievandeDag

Wil jij geen enkele veiling van een heerlijk ruikende geurkaas missen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Zo ben je altijd als eerste bij de beste aanbiedingen.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur