Elke dag de beste deals

Een dagje uit naar Attractiepark Slagharen

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin? Kruip samen in de huid van een cowboy en ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractiepark van Slagharen. Yihaa! Voor de échte avonturiers is daar het Vakantiepark Slagharen. Hier blijf je slapen in een wigwam of in een lodge.

Wanneer er een actie met Slagharen online staat bij ActievandeDag, kun je entreekaartjes kopen met korting, of kun je gaan voor een mini-break met het gezin. Kijk tussen alle uitjes en vakanties of we goedkope Slagharen tickets hebben. Kijk tussen alle uitjes en vakanties of we goedkope tickets hebben voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Attractiepark Slagharen

Staan jullie te popelen om er weer op uit te trekken? Voor een Wild West avontuur ga je naar Attractiepark Slagharen. Met meer dan 30 attracties en shows is er voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar spanning en graag de strijd aan gaat met duizelingwekkende hoogtes. Of het watergevecht aan gaat. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Voel je zo vrij als een vogel en zweef door de lucht, of vlieg over de kop in de spectaculaire Gold Rush. Ben jij niet bang voor hoogtes? Laat je gaan in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden, of neem plaats in The Eagle en vlieg vliegensvlug over het Wilde Westen.

Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls Zijn jullie al klaar voor het avontuur in het Wilde Westen? Stap achter het stuur van een old timer en cross door het Wilde Westen.

Vakantiepark Slagharen

Na een dag vol spannende avonturen in Attractiepark Slagharen kun je voor een mini-break terecht op het Vakantiepark Slagharen. Gewoon omdat het kan, en dit jullie dagje uit compleet maakt. Waan jullie in zonnig Mexico in de Hacienda, of slaap als een heuse Indiaan in een Wigwam. Voor wat meer comfort kunnen jullie terecht in een knusse Cowboy Cottage.

Als gast heb je niet alleen onbeperkt toegang tot het attractiepark Slagharen, maar ook tot de waterspeeltuin Sunny Beach, het waterpark Aqua Mexicana, The Family Game Show of doe mee aan één van de speurtochten.

Impressie

Leeftijd Attractiepark Slagharen

Van jong tot oud; iedereen is welkom bij Slagharen! Je mag gratis naar binnen als je onder de 3 jaar bent. Vanaf de leeftijd 4 jaar betaal je voor de Slagharen kaartjes.

Openingstijden Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is geopend vanaf 10:00. Vergeet niet jouw ticket vooraf te reserveren. Voor de meest actuele openingstijden kun je het beste even op de website van Slagharen kijken.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur