Elke dag de beste deals

Een dagje uit Kijkduin

Wil jij koninklijk genieten? Laat je verleiden door de charmes van Kijkduin; lekker uitwaaien, de rust en ruimte opzoeken en genieten van een strand- of duinwandeling. En als het even kan met een warme kop chocomelk opwarmen in een strandtent. Een dagje uit naar Kijkduin is ideaal voor het hele gezin. Kijkduin is niet voor niets dé familiebadplaats van Nederland.

Hotspot voor sportievelingen

Ben jij een échte sportfanaat, altijd in voor een portie adrenaline, en weet jij wel raad met winderige dagen? Kijkduin is dé plek voor kitesurfers. Als nieuweling kun je hier op een ontspannen en makkelijke manier leren kiten. Als de wind flink tekeer gaat, stroomt de Zandmotor al gauw vol en krioelt het er van de kitesurfers. Maar ook de zee biedt verschillende mogelijkheden voor watersporten, zoals windsurfen, zeilen of gewoon ouderwets zwemmen. Ben jij meer van de wintersport? Denk aan schaatsen, skiën of snowboarden. Vergeet dan vooral de Uithof niet. Op zo’n 4 km van Kijkduin bevindt zich het grootste indoorsportcentrum van Europa.

Bekijk alle producten deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Plezier voor de kleinste

Kapitein op een eigen boot? Schip ahoy, hoy, hoy. Speelboot Atlantis ligt aan de zuidzijde van de boulevard in Kijkduin en dé speelplek voor ieder kind. Niet ver hiervandaan ligt de Jutterskreet verborgen tussen de duinen. Op zaterdag- en zondagmiddag kunnen kinderen alle spullen bewonderen die Ome Jan en zijn collega’s uit de zee hebben gevist. Ook een bezoekje aan de uitkijktoren zal in de smaak vallen.

Zuiderstrand: het best bewaarde geheim

Er was eens…een Hageneze schilder die de mooie stad achter de duinen achter zich liet. Hij ontdekte de perfect plek om te relaxen met een vrij uitzicht op de prachtige zonsondergang. Het is geen sprookje, maar het geheime alternatief tussen Scheveningen en Kijkduin, pal achter de duinen: het Zuiderstrand. Ook wel het stille strand voor iedereen die van rust, strand en zee houdt. Met in de wintermaanden uitzicht tot aan Hoek van Holland!

Overnachten

Wil jij er even tussenuit knijpen? Maak van jouw dagje weg een nachtje – of weekendje weg. In Kijkduin vindt je verschillende hotels waar je vanuit je kamer van een prachtig uitzicht over de Noordzee kunt genieten. Ben je met het gezin, en wil je liever een eigen bungalow? Dan ben je bij Vakantiepark Kijkduin aan het juiste adres.

Een dagje uit naar Kijkduin met korting

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van dagjes uit, hotelovernachtingen of vakantieparken met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur