Elke dag de beste deals

Dagje sauna voor 2

Een dagje sauna voor 2

Worden jullie al warm bij de gedachte aan een dagje sauna? Relaxen met je lief, opwarmen tijdens één van de vele opgietingen en rond dobberen in de zwembaden. Kijk tussen alle sauna en beauty acties of we een goedkope sauna aanbieding voor jou hebben.

Bekijk alle sauna deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle gratis kortingscodes

Sauna met overnachting

Houden jullie van rust, ontspannen en elkaar? Zo kun je niet alleen een dagje naar de sauna gaan, maar ook nog eens overnachten in een wellness hotel. Van de meer bekende resorts, zoals de Zwaluwhoeven, Thermen Bussloo of Spa zuiver. Bij elk resort hebben ze andere faciliteiten, behandelingen en regels wat betreft badkleding. Nederland heeft een enorm aanbod aan hotels met wellness acties, zoek er eentje uit bij jou in de buurt en kijk of wij een leuke hotelovernachting met korting aanbieden.

Overnachting sauna arrangement

Dagje sauna cadeau doen?

Verras je lief, moeder of vriend(in) met het ultieme verwencadeau, en kom tot rust. Even geen werk, gezin en drukte, maar tijd voor elkaar; iets wat wij tegenwoordig te weinig doen. Bekijk onze sauna en beauty acties bij bekende wellness resorts. De arrangementen zijn altijd voor 2 personen, met soms leuke extra’s!

Sauna behandeling

Haal meer uit jullie dagje weg en boek een massage voor 2, een gezichtsbehandeling of doe mee aan één van de vele opgietingen. Bij veel resorts heb je dagelijks, heerlijke opgietingen waarbij de temperatuur geleidelijk aan verhoogd wordt. Deze zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Kijk bij de wellness resorts welke behandelingen zij aanbieden, en gun jezelf de ultieme vorm van ontspanning.

Sauna met óf zonder badlkeding

Denk jij bij een sauna meteen aan de blootjes bloot? Het mag, maar hoeft niet. Veel wellness resorts bieden verschillende badkledingdagen aan, zodat je op een laagdrempelige manier tot rust kunt komen. Bij bijvoorbeeld Sanadome is het élke dag badkledingdag. Maar ook bij de Zwaluwhoeve heb je verschillende dagen waarop je in badkleding kunt ontspannen, maar ook genoeg dagen voor de échte saunafanaten die graag op traditionele manier genieten van hun sauna bezoek.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur