Elke dag de beste deals

Een dagje naar wellnessresort Spa Weesp

Ben jij op zoek naar een oase van rust in de Randstad? Dan ben je bij SpaWeesp aan het juiste adres! Dit wellnessresort ligt midden in het natuurrijke buitengebied van Amsterdam. Met verschillende sauna’s, baden en wellness behandelingen is er voor ieder wat wils.
Wil jij met korting naar SpaWeesp? Bij ActievandeDag bieden wij regelmatig tickets met korting voor wellnessresorts aan. Houd onze sauna en beauty acties in de gaten voor de meest actuele acties.

Bekijk alle sauna en beauty deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle hotelovernachting deals

Saunafaciliteiten bij SpaWeesp

Ontvlucht de drukte van alledag en kom hier volledig tot rust. SpaWeesp heeft 10 verschillende sauna’s voor beginners, gevorderde en échte sauna experts. Als beginner kun je starten met de lounge sauna, rozensauna of het stoombad. Deze sauna’s hebben een lage temperatuur en zijn daarom geschikt voor de beginner, maar ook om je dagje wellness mee te starten. Ben jij comfortabel met een gemiddelde temperatuur rond de 75°C? Bekijk dan de Panorama-, stilte- of Bamboesauna. Ben jij een échte fanatiekeling? Dan kun je terecht bij de Finse- en de Kelo sauna.
Ga jij na al die warmte voor de ultieme cooling down? Stap dan in het Dompelbad en laat je lichaam in één keer afkoelen. Om jezelf voor even te omringen met mediterraanse sferen is het warme Amarantos bad perfect.

Een overnachting na jouw dagje wellness bij SpaWeesp

Woon jij niet in de buurt, of ben je toe aan een mini-break? Combineer jouw bezoek met een nachtje weg. SpaWeesp heeft geen eigen hotel, maar je kunt een hotel vlakbij het resort vinden: Fletcher Hotel Loosdrecht of het Postillion Hotel in Amsterdam. ActievandeDag biedt regelmatig hotelovernachtingen met korting aan voor deze specifieke hotels.
Bekijk hier onze hotelpagina en wie weet scoor jij een fijne hotelovernachting met extra korting.

Impressie

(video)

Adres en openingstijden van SpaWeesp

De sauna is gevestigd in Weesp op de Basisweg 1. Als je met de auto komt, kun je voor het resort gratis parkeren. Normaliter is de sauna geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Voor de meest actuele openingstijden kun je het beste de website van SpaWeesp in de gaten houden.
Wat betreft badkledingdagen bij Elysium: iedere maandag en laatste zondag van de maand is het dragen van badkleding verplicht.

SpaWeesp met korting bij ActievandeDag

Als jij het liefst met korting naar SpaWeesp toe wilt, ben je bij ons op de juiste plek. Bij ActievandeDag bieden wij geregeld wellnessarrangementen met korting aan. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van alle saunadeals met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur