Elke dag de beste deals

Een dagje naar Thermen Holiday

Ben jij op zoek naar een mooie sauna in de Randstad? Kom dan naar Thermen Holiday in Schiedam. In dit ruime wellnessresort vind je tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Bij ActievandeDag bieden wij regelmatig saunatickets met korting aan. Houd onze wellness acties in de gaten voor de meest actuele acties.

Bekijk alle sauna en beauty deals

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle hotelovernachting deals

Dagje Thermen Holiday met korting

Sauna faciliteiten van Thermen Holiday

Thermen Holiday is één van de mooiste wellnessresort in de Randstad met veel verschillende faciliteiten. Je vindt hier in totaal 13 verschillende saunacabines voor beginners, gevorderden en/of de sauna experts. Elke sauna is uniek, van de heerlijke lavendelsauna tot de hobbitsauna met infraroodlicht. Daarnaast kun je ook genieten van een mooie natuurfilm, komedie of muzikaal optreden in de filmsauna. Voor de sauna experts zijn er 4 verschillende sauna’s met een gemiddelde temperatuur van 85°C waaronder de japanse sauna, grotsauna, diehard sauna en kelo sauna. Daarnaast heb je nog een whirlpool, diverse binnen- en buitenzwembaden, rustruimtes, een mooie tuin en fijn restaurant. Stap binnen in de wereld van Thermen Holiday en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag! Dagje Thermen Holiday met korting

Badkledingdagen bij Thermen Holiday

Heb je altijd al eens een bezoek willen brengen aan Thermen Holiday, maar ben je (nog) geen fan van bloot? Thermen Holiday organiseert een groot aantal badkledingdagen waarop het dragen van badkleding verplicht is. Iedere dinsdag en in het weekend is er altijd één badkledingdag: de ene week op zaterdag en de andere week de zondag.

Combineer een dagje sauna met een nachtje weg

Woon jij niet in de buurt van Thermen Holiday? Combineer dan jouw bezoek met een nachtje weg en maak er een écht een uitje van. De volgende hotels liggen vlak bij het wellnessresort: Fletcher Hotel Leidschendam, Fletcher Hotel Carlton, Fletcher Hotel Zalm en Novotel Rotterdam Schiedam. ActievandeDag biedt regelmatig hotelovernachtingen met korting aan voor deze specifieke hotels. Bekijk hier onze hotelpagina en wie weet scoor jij een fijne hotelovernachting met extra korting.

Praktische informatie

Staat een dagje Thermen Holiday binnenkory op de planning? Zorg er dan voor dat je online hebt gereserveerd. Thermen Holiday is dagelijks geopend, bekijk altijd vooraf de website voor de actuele openingstijden. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid. De minimumleeftijd is 18 jaar en het resort is beperkt rolstoeltoegankelijk. Dagje Thermen Holiday met korting

Met korting naar Thermen Holiday in Schiedam

Houd ActievandeDag goed in de gaten en wie weet scoor jij binnenkort jouw tickets voor Thermen Holiday met korting. Wij hebben namelijk regelmatig deals met een hoge korting. De deal bestaat in de meeste gevallen uit een dagentree, inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, vrij gebruik van scrubzout, showergel en shampoo. Daarnaast heb je op basis van beschikbaarheid ook toegang tot de reguliere sauna-rituelen zoals opgietingen. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van alle saunadeals met korting? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste deals met korting.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur