Elke dag de beste deals

Zacht dromen met acties op dekbedden en dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek is een echte sfeermaker in de slaapkamer. Houd je ervan de slaapkamer rustig te houden of ga je voor een uitbundige print. Dekbedovertrekken zijn er niet alleen in enorm veel prints en kleuren, maar daarnaast zijn er ook veel verschillende materialen. We hebben in ieder geval alles over voor een goede nachtrust, nietwaar? Daar mag een lekker zacht dekbed en overtrek absoluut niet aan ontbreken. Bij ActievandeDag vind je veel acties op dekbedden, dekbedovertrekken en al het andere voor in de slaapkamer. Neem snel een kijkje op de pagina en vind alle producten die zorgen voor een goede nachtrust. Kortom, voor ieder wat wils. Slaap lekker. media-img

Droom zacht, elke nacht

Ben je op zoek naar een goed dekbedovertrek voor een zacht prijsje? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor iedere slaapkamer is er een passend overtrek. Of je nu van rustige kleuren houdt, een gezellige print, landelijk of modern. Bij ActievandeDag vind je wat je zoekt. Linnen, katoen of flanellen: schaapjes ga je ervan tellen.
Dekbedovertrekken zijn er in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Ieder heeft een persoonlijke voorkeur. Zo zijn er overtrekken van:
- Katoen is warmteregulerend, warm en soepel;
- Flanellen is zacht, soepel en warmteregulerend. Perfect voor de koude winternachten;
- Linnen is zo licht als een veertje en warmteregulerend. Perfect voor de warme zomernachten;
Naast alle verschillende materialen, zijn de overtrekken verkrijgbaar in verschillende maten zodat ze passen op elk formaat bed.media-img

Slapen onder een all-season dekbed

Aan een dekbedovertrek heb je niet zoveel zonder het dekbed zelf. Ook deze is te scoren op ActievandeDag. Het meest handige is natuurlijk om 1 dekbed te hebben die je het gehele jaar door gebruikt. Een all-season dekbed is een dekbed geschikt voor alle seizoenen. Deze dekbedden zijn volledig vocht en warmte-isolerend, wat zorgt voor optimaal slaapcomfort en je moeiteloos wegdroomt onder dit zachte dekbed. media-img

Scoor vandaag een 4-seizoenen dekbed aanbieding

Een all-season dekbed is over het algemeen best een investering. Toch is het een slimme aankoop om te doen, omdat je geen los winter- en zomer-dekbed aan hoeft te schaffen. Je geniet het hele jaar door van dit dekbed. Op ActievandeDag scoor je een 4-seizoenen dekbed aanbieding waar je altijd al van hebt gedroomd. Het all-season dekbed is anti-allergisch, warmteregulerend en zorgt voor optimaal slaapcomfort. Benieuwd naar alle andere fantastische aanbiedingen op producten? Neem dan snel een kijkje op de productpagina.

Wakker worden

Nooit meer een deal missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe deals in je inbox. Daarnaast ontvang je ook nog eens exclusieve aanbiedingen voor nieuwsbriefabonnees. Zo grijp je nooit mis en kan je vannacht gewoon met een gerust hart gaan slapen.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur