Elke dag de beste deals

De beste stedentrip-aanbiedingen

Wil je er lekker even tussenuit om wat cultuur te snuiven? Ga op stedentrip en ontdek steden waar je nog nooit geweest bent. Stedentrips lenen zich perfect voor een bezoekje van een aantal dagen, zodat je voldoende tijd hebt om de stad te verkennen, maar ook om lekker te relaxen. Of dit nu dichtbij huis is óf juist wat verder weg, het is heerlijk om door een onbekende stad te slenteren en te genieten van al het moois om je heen. media-img

Hip & happening: populaire bestemmingen

De populairste bestemmingen voor een stedentrip zijn al jaren de wereldsteden Parijs, Barcelona en London. Ook Berlijn, Praag, Lissabon en Valencia zijn steeds meer in trek. Allemaal echte aanraders. Natuurlijk is het ook heel leuk om in eigen land een stedentrip te doen. Van een stad in eigen land ervaar je net zo goed een echt vakantiegevoel, omdat je in een onbekende omgeving bent waar van alles te ontdekken valt. Bij ActievandeDag vind je scherpe stedentrip-aanbiedingen in zowel binnen- als buitenland. Hou de pagina dus goed in de gaten voor de beste citytrip deals. media-img

Scoor een stedentrip aanbieding

Een stedentrip is erg leuk, maar het kan soms best prijzig zijn. Helemaal als je naar een buitenlandse bestemming vliegt. Een goede stedentrip aanbieding scoren, is daarom altijd fijn. Op onze website vind je regelmatig kortingen op verschillende stedentrips, zodat jij voor een scherpe prijs op reis gaat. Het geld dat je bespaart, kun je lekker gebruiken voor een extra keer uiteten of om van te shoppen bijvoorbeeld. Win-win.

Combineer stad & strand

Twijfel je nog tussen een zonvakantie of een stedentrip? Dat is niet nodig, want dit valt goed te combineren. De Spaanse kust steden Barcelona en Málaga zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Ook het Franse Nice biedt de perfecte combinatie van stad en strand. Rondom de Griekse stad Athene vind je bovendien tal van stranden. De geweldige combinatie van genieten in de zon op het strand én de cultuur ontdekken van een stad, zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Hi-ha-holiday.

Liever dichtbij huis?

Heb je maar een weekendje of slechts een aantal dagen om weg te gaan, dan is een stedentrip dichterbij huis soms echt een uitkomst. Bijvoorbeeld in eigen land of naar een van onze buurlanden. Scoor via onze aanbiedingenpagina een stedentrip met korting. Bekijk alle hotel en vakantie deals van dit moment. Het aanbod wisselt dagelijks, dus wees er snel bij en boek vandaag nog je stedentrip.

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer deals voor overnachten, de nieuwste producten of dagjes uit en schrijf je in op de nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en grijp je nooit mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur