Elke dag de beste deals

Dagje weg in België of Duitsland: korting op de leukste pretparken en dierentuinen

Ben je van plan om naar België of Duitsland te gaan voor een leuk dagje uit of vakantie? Mooi, want bij onze Ooster- en Zuiderburen is genoeg vertier voor jong en oud. In dit artikel komen een aantal dierentuinen, pretparken en musea voorbij die je niet wilt missen. Of je nu de waaghals in een achtbaan uithangt, liever Europa (in het klein!) in een paar uur ontdekt of juist Belgische gezelligheid opzoekt in een bierbrouwerij; er zit vast een leuk uitje voor jullie bij. Op ActievandeDag kun je regelmatig tickets met korting kopen. Want eerlijk is eerlijk: een voordelig dagje weg is nóg leuker!

Dierentuinen in België

In Monde Sauvage zie je dieren zoals ze in het wild leven. Vanuit je auto of het safaritreintje zie je kuddes giraffes, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en nog veel meer diersoorten. Dit dierenpark lig op 25 km van de Waalse stad Luik. Leuk om te combineren met een bezoek aan de historische stad die bekendstaat om z’n wafels. Wil je meer leren over dieren en hoe we ze het beste kunnen beschermen? Dan ben je bij Pakawi Park aan het juiste adres. Het park is daarnaast gespecialiseerd in katachtigen, dus reken maar dat jij moeraskatten, caracals, gestreepte hyena’s, poema’s en leeuwen zult zien. Deze dierentuin ligt in Bukenberg, op een uur rijden van Antwerpen.

Pretparken in België en Duitsland

Wat hebben SpongeBob, PAW Patrol en Jimmy Neutron met elkaar gemeen? Je kunt ze allemaal zien in Movie Park Germany! In dit pretpark stap je in de wereld van films, actie en spanning. De 40 attracties zijn verdeeld in 3 categorieën: mild, gematigd en extreem. Je kunt Movie Park ook met overnachting boeken. Zo haal je echt álles uit jouw bezoek aan het Hollywood van Duitsland en kun je rustig de tijd nemen. Nog een leuk attractiepark bij onze Oosterburen is Wunderland Kalkar (ook wel Kernie’s Familiepark). Vanaf Arnhem is het maar 30 minuten rijden. Hier is het all-in genieten: frietjes, ijs en frisdrank zijn inclusief! De attracties zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Bij Bobbejaanland in België staat Nickelodeon centraal. Het park is verdeeld in 4 themagebieden: Cowboy Town, Kinderland, Land of Legends en Adventure Valley. Dat wordt een magische reis…

Nog meer leuke uitjes

Ooit in Brussel geweest? Deze stad staat niet alleen bekend om Manneken Pis en Belgische frieten, maar ook om Mini-Europe. Aan de voet van het Atomium vind je het reusachtige openluchtmuseum waar je in een paar uur heel Europa in het klein ziet. Ga je naar Antwerpen, dan is stadsbrouwerij de Koninck een echte aanrader. Tijdens een proeverij leer je meer over de geschiedenis van de brouwerij, verschillende bierstijlen en brouwprocessen. Uiteraard onder het genot van lekkere borrelhapjes zoals kaas, vlees en pralines. Een leuk uitje met je vriendengroep! De kleintjes kunnen naar hartenlust ravotten in Jungle City, een pretpark en binnenspeeltuin in Doornik. Dit uitje kun je dus het hele jaar door doen.

Een dagje uit met korting bij ActievandeDag

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden om een leuk uitje in Duitsland of België te plannen? Plopsa Coo, Waterpark Foudoo of Europa-Park (het grootste attractiepark van Duitsland!) zijn ook absoluut de moeite waard. Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer als 1e van de beste deals mét fikse kortingen. Sowieso een goeie dag!

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur