Elke dag de beste deals

Een dagje naar onze hoofdstad? Bezoek Artis, NEMO en Body Worlds, of ga met een rondvaart door de Amsterdamse grachtengordel. Bel je vriend(in), opa en oma maar alvast op, met onze tips staat jouw goedkoopste dagje uit in Amsterdam binnen no-time op de planning.

Bekijk alle dagje uit deals

Bekijk alle producten deals

Kinderlijke activiteiten Amsterdam

Gaan jullie samen wel eens op pad naar een grote stad, of ben je bang dat er niet genoeg te doen is. In Amsterdam valt er genoeg te beleven, voor jong en oud. Niet alleen op straat kijken de kids hun ogen uit, maar ook in Body Worlds waar je op een wonderlijke reis door het menselijk lichaam gaat. Of NEMO, waar zij voor even wetenschapper zijn, en allerlei proefjes kunnen uitvoeren. Om met een wandeling naar de oudste dierentuin van Nederland te gaan, Artis. Of een bezoek aan Madame Tussauds waar je oog in oog staat met je favoriete beroemdheid om vervolgens Amsterdam op haar mooist te ontdekken vanaf het water met een rondvaart. Plezier gegarandeerd!

Romantiek in Amsterdam

Wil je quality time doorbrengen met je lief? Verras hem of haar met op en top romantiek in Amsterdam. Wat dacht je van een rondvaart bij een ondergaande zon, wandelen over de grachten of date night in één van de gezellige restaurantjes. Maak er een lekker lang weekend van en blijf overnachten in Amsterdam.

Musea Amsterdam Centrum

  • Anne Frank Huis
  • Rijksmuseum
  • Van Goh Museum
  • Madame Tussauds
  • Body Worlds
  • Nemo
  • Het Scheepvaartmuseum
  • Moco Museam
  • Youseum
  • The Amsterdam Dungeon

Reizen naar Amsterdam

Kijk je op tegen het leed dat parkeren-in-Amsterdam heet? Maak er een volledig dagje uit van, en reis voordelig met het openbaar vervoer. Pak de trein en stap uit op het Amsterdam Centraal Station; een beleving ansich! Binnen Amsterdam reis je gemakkelijk met de tram, bus of metro. De tickets hiervoor koop je of in de tram, of op het metrostation bij de oplaadstations. Ook leuk als je met kinderen reist. Geniet en maak je niet druk om de parkeermeter die oploopt. Bij ons scoor je de goedkoopste treinkaartjes.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur