Elke dag de beste deals

Adobe licentie: wat kun je er allemaal mee?

Ga je graag creatief te werk? Breng je artistieke visie digitaal tot leven met een licentie van Adobe. Vaak wordt er gedacht dat Adobe alleen uit Photoshop bestaat, maar dit is slechts een klein onderdeel van de creatieve tools uit de Creatieve Cloud. Met  een licentie op het Adobe softwarepakket werk je in allerlei creatieve programma’s aan de origineelste projecten. Elk tool kent z’n eigen specialiteit. Welk programma je het beste gebruikt voor welk doel lichten we hieronder verder toe. Een goedkope Adobe licentie koop je bij ActievandeDag

Adobe Photoshop

Het is een van de bekendste tools van Adobe; Photoshop. Heb je een leuk idee? Dan is het vaak uit te werken in Photoshop. Een grafisch softwareprogramma ontwikkeld om foto’s en beeldmateriaal mee te creëren en bewerken. Gebruik het als je canvas en leer bijvoorbeeld hoe je digitaal achtergronden van beelden verandert, foto’s retoucheert of hoe je een compleet nieuwe grafische weergave creëert.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator gebruik je voor grafische ontwerpen: het creëren van vectorafbeeldingen, zoals logo’s. Het is een vrij complex programma, dus verwacht niet dat je het direct onder de knie hebt. Maar wanneer je doorhebt hoe het werkt, heb je al binnen een paar klikken jouw creatieve ideeën virtueel op papier. Werk met handige sjablonen om websites, dvd-menu’s, kaartjes en posters te ontwikkelen.

Adobe InDesign

Ben je veel bezig met drukwerk en digitale publicaties? Dan is Adobe InDesign dé tool voor jou! Maak de mooiste lay-outs en pagina-ontwerpen met beeld en typografie. En creëer opvallende digitale documenten en professionele presentaties met animaties. InDesign heeft alles wat je nodig hebt om boeken, digitale magazines, e-books, posters, interactieve PDF’s en meer te maken en te publiceren.

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro is de ultieme videobewerkingssoftware waarmee je razendsnel videocontent creëert en bewerkt. Importeer en bewerk je beelden, voeg de vetste effecten toe en exporteer het naar elke bestemming. Premiere Pro is dé tool voor het bewerken van videocontent op hoog niveau.

Leer werken met Adobe

De hierboven genoemde tools zijn maar een kleine greep uit het aanbod van de Creative Cloud van Adobe. Wil jij graag leren werken met Adobe? Volg dan een bijbehorende cursus en haal alles uit de tools.

Onze nieuwsbrief

Behalve een Adobe licentie ook andere goede deals scoren? Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen via onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws en ben je er op tijd bij als er weer een mooie aanbieding is.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur