Elke dag de beste deals

Ga met korting naar Youseum

Ben je op zoek naar een leuk gezinsuitje? Ga op ontdekking in een andere wereld en breng met korting een bezoek aan Youseum. Hét interactieve social media museum in Amsterdam. Boost je creativiteit met de 30 verschillende installaties en word zelf het middelpunt van een kunstwerk. Maak je bezoek nog leuker door gebruik te maken van een Youseum kortingscode. Ga op ontdekkingsreis, speel zelf de hoofdrol en maak te gekke foto’s.

Ontdek de unieke ruimtes en maak je perfecte foto

Benieuwd hoe je bezoek eruitziet? Breng een bezoek aan de 15 bijzondere samengestelde ruimtes. Elke kamer is uniek maar heeft toch iets met elkaar gemeen. In elke ruimte draait het namelijk om 1 persoon: om jou. Stap de kamers in en maak de mooiste content voor je Instagram- en TikTok-account. Zie jezelf oneindig vaak terug als je  door de infinity-room loopt, spring in de reuze ballenbak of schommel in een kamer waar alles van pluche is. Elke kamer heeft een andere beleving en is ontworpen om je foto’s van het scherm af te laten knallen. Onze belangrijkste tip: vergeet van te voren niet je telefoon op te laden want je wil alles vastleggen.

Beleef de bijzondere kamers en thema’s op eigen tempo

Naast dat de kamers prachtig zijn, worden er ook verschillende maatschappelijke thema’s uitgelicht. Onderwerpen zoals feminisme, plastic waste en LGBTQ+ komen aan bod. Iedereen probeert tegenwoordig namelijk het perfecte plaatje te schieten maar. Youseum wil ook stilstaan bij wat er in het ‘echte’ offline leven gebeurt. Gelukkig krijg je genoeg tijd om dit op eigen tempo te ontdekken. Een rondleiding door Youseum duurt ongeveer 1,5 uur. Ben je nog lang niet uitgekeken? Dan mag je zolang blijven als je wil.

Een makkelijk te bereiken locatie

Youseum is iedere dag van de week geopend. De locatie is gunstig gelegen dichtbij het NS-station Amsterdam Amstel. Vanuit daar is het makkelijk te bereiken met de tram, metro of fiets. Naast het station is bij Amstel Parking genoeg parkeergelegenheid beschikbaar. Liever dichterbij parkeren? Je zet je auto naast Youseum voor maar € 3 per uur. Mooi geregeld.

Onze nieuwsbrief

Wil je naast een museumuitje ook andere goede deals scoren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Zo ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws en krijg je als eerste de mooiste aanbiedingen.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur