Elke dag de beste deals

Ga met korting op een winterse beleving naar Winter Slagharen

Het attractie- en vakantiepark Slagharen is tijdens de winter omgetoverd tot een gezellig winterparadijs. Jaarlijks vanaf 11 december is Winter Slagharen de ultieme beleving voor tijdens de kerstvakantie. Ontmoet de kerstman en zijn winterelf, doe een wens bij de levensgrote wensboom  en ga schaatsen op de overdekte ijsbaan. En daarna warm je lekker op bij een gezellig kampvuur met warme chocolademelk of een glas glühwein. Hét winterse uitje voor het hele gezin. Wil je met korting Winter Slagharen bezoeken? De beste aanbiedingen voor een dagje winterpret vind je bij ActievandeDag

Beleef ultieme winterpret 

Ook in de winter beleef je veel plezier tijdens je bezoek aan de attracties van Slagharen. Het park is sfeervol verlicht en overal staan versierde kerstbomen. Laat je betoveren vanuit het reuzenrad met een uitzicht over het gehele verlichte park. Of wat dacht je van een spannende rit door de mijnen in de Mine Train? Ontdek een buitengewoon 4D-avontuur in het El Teatro of vlieg mee met Jumbo. De keuze is reuze. Laat de kerstman jouw wens in de boom hangen en wie weet gaat deze wel in vervulling. Kortom: in Winter Slagharen wissel je een dag lang indoor- en outdoor-attracties met elkaar af.

Schaatsen bij Winter Slagharen

Trek een warme jas aan en vergeet niet je muts op te zetten. Bij een echte winter hoort namelijk ijs. Een bezoek aan de indoor ijsbaan mag dus niet ontbreken. Breng je eigen schaatsen mee of huur een paar schaatsen bij de schaatsverhuur. Oefen alvast voor de Elfstedentocht in het Winter Western Village bij Slagharen. Sta je voor het eerst op het ijs? Maak gebruik van de handige schaatshulp in de vorm van een rendier. Ho, ho ho. 

Sluit de dag knallend af

Sluit de winterse dag feestelijk af. Is het tijd voor pizza bij Randy’s of gaan jullie voor Oer-Hollandse poffertjes bij de Music Hall? Na het avondmaal is het tijd voor de lichtjesparade. Deze eindshow is gevuld met lichteffecten en vuurwerk. De show, Miracle of Light, betovert zowel jong als oud. Laat je verrassen door lasers, projecties en spetterende fonteinen. Na een dag vol indrukken keer je helemaal voldaan weer terug naar huis. 

Ontvang de beste aanbiedingen in je mailbox

Blijf je graag op de hoogte van de laatste aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ActievandeDag en je bent als allereerste op de hoogte van de beste deals. 

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur