Elke dag de beste acties

Toppers in Concert

Iedereen moet in z'n leven een keer naar Toppers in Concert zijn geweest. Dit stadionconcert wordt namelijk niet voor niets 'Het gezelligste meezingfeest van Nederland' genoemd. Al sinds 2005 geven de Toppers elk jaar een spetterend concert in het voetbalstadion van Amsterdam. Wat je kunt verwachten: een mix van eigen nummers, covers, gastoptredens én elke keer een nieuw thema.

Koop nu je 2e ring Toppers-tickets

Je kunt bij ons voordelig kaartjes kopen. Koop nu je tickets met korting voor de vrijdag voor € 31,50 per persoon en € 33,50 per persoon voor de zaterdag en ga los in november!

Wie zijn de Toppers?

Door de jaren heen is de samenstelling van de Toppers vaak veranderd. Op dit moment bestaat de groep uit René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit. René Froger is in 2005 begonnen met het duo Geer en Goor (Gerard Joling en Gordon Heuckeroth). In 2008 voegde Jeroen van der Boom zich bij hen. In 2011 besloot Gordon te stoppen en ging het overgebleven trio succesvol door tot 2017. In dat jaar was het tijd voor iets nieuws én fris en werd de bekende Volendammer Jan Smit gekroond tot 4e Topper. Denk je dat het niet beter kan worden dan dit? Dan heb je het mis. Wanneer je naar de Toppers in Concert gaat, kun je genieten van nóg meer sterren. Elk jaar zijn er namelijk fenomenale gastoptredens te bewonderen. Zo hebben Lee Towers, Willeke Alberti, Trijntje Oosterhuis en Anita Meyer tijdens voorgaande edities al op het podium gestaan.

Elk jaar een nieuw thema

Dat Toppers in Concert verre van een standaard avondje uit is, is ook te danken aan het jaarlijks wisselende thema. Aan de horde concertbezoekers die in de opvallendste kleding over straat loopt, zie je dan ook precies op welke dagen het concert plaatsvindt. Ook de liedjes en het decor van de show zijn volledig op dit thema afgestemd. Tel daar het uitbundig uitgedoste publiek bij op en je snapt waarom de concerten al jaren op rij zo'n daverend succes zijn. Aan wat voor thema je kunt denken? In het verleden hebben 'Crazy Summer', '1001 Night', 'Royal Night of Disco', 'Wild West, Thuis Best', 'Pretty in Pink, The Circus Edition' en 'Glitter and Glamour' al de revue gepasseerd. Zo staat 1 ding al vast: je zult deze avond niet snel vergeten!

Locatie: Amsterdam ArenA, nu Johan Cruijff ArenA

Al vanaf het begin vindt Toppers in Concert elk jaar in de Amsterdam ArenA plaats. In 2018 is de naam van dit voetbalstadion veranderd in Johan Cruijff ArenA. Het is de thuisbasis van de Amsterdamse voetbalclub AFC Ajax én het grootste stadion van Nederland. Je vindt de Johan Cruijff ArenA in de Bijlmer, waar je gemakkelijk naartoe reist met het OV of je auto parkeert in 1 van de vele parkeergarages.

2e ring tickets met korting voor de Toppers in Concert bij ActievandeDag

Enthousiast geworden? Extra leuk als je dan ook nog eens met korting naar Toppers in Concert kunt. Koop nu je tickets met korting voor de vrijdag voor € 31,50 per persoon en € 33,50 per persoon voor de zaterdag. Dan kun je meteen beginnen met je verheugen op Toppers in Concert 2022!

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur