Elke dag de beste deals

Een oer-Hollands dagje Volendam

Ben je wel eens in het leukste vissersdorp van Nederland geweest? Kom een dagje naar Volendam, daar is genoeg te beleven. Loop over de dijk, maak een foto in traditionele Volendamse klederdracht en bezoek het schiereiland Marken. Lees snel verder voor de 5 leukste activiteiten in Volendam. Bij ActievandeDag vind je de beste kortingen voor een dagje uit. Ga je mee Volendam ontdekken?

1. Ontdek de wereld van kaas

Bij een oer-Hollands dagje uit mag kaas niet ontbreken. Leer meer over het meest geliefde Nederlandse product tijdens een bezoek aan de Cheese Factory. Daar ontdek je hoe ze vroeger kaas maakten en  hoe dit nu gebeurt. Kortom, na een bezoek aan de Cheese Factory weet jij alles over kaas. Bovendien kun je er de meest exclusieve kaasproducten kopen. Proef de wereld van kaas.

2. Volendamse klederdracht

Een dagje Volendam is natuurlijk niet compleet zonder een foto in traditionele klederdracht.  Ga naar een fotostudio en begin aan je verkleedfeestje. Wanneer heb jij je vriend, vriendin of familielid voor het laatst in klederdracht gezien? Vergeet ook niet om klompen erbij aan te trekken. Ontvang na afloop allemaal een foto ter herinnering aan deze onvergetelijke dag. Trek alles uit de verkleedkist.

3. Vaar de geschiedenis in

Stap op de boot en vaar naar het schiereiland Marken. Bewonder één van de meest gefotografeerde vuurtorens van het land. Wist je dat de vuurtoren bewoond is? Het dorp van Marken is net een sprookje. Je vindt er veel groen gekleurde houten huisjes. Breng voordat je terug vaart nog een bezoek aan de klomperij en het terras in de haven.

4. Verse vis

Zeg je Volendam, zeg je verse vis. Dus wanneer je in het vissersdorp bent, hoort een lekker vers visje eten erbij. Op de dijk vind je veel viskramen met de lekkerste verse vis. Of bezoek het terras van palingrokerij Smit-Bokkum iets buiten het centrum. Ga je voor paling of kies je voor haring?

5. Het Volendams Museum

Benieuwd naar de geschiedenis van Volendam en de bijzondere klederdracht? In het Volendams Museum vind je een vaste expositie  over de Volendammer klederdracht, over historische interieurs met schilderijen en een Volendams schip. Leer hier alles over Volendam.

Nieuwsbrief

Elke dag de nieuwste aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ActievandeDag en ben als eerste op de hoogte van kortingen. Ook ontvang je als nieuwsbriefabonnee exclusieve deals. Zo grijp je nooit meer mis.

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur