Elke dag de beste deals
discount

-50%

Zwangerschapsyoga (12 lessen) incl. geboortecoachboek

230,00
115,00

Uitverkocht

Doe mee aan 12 inspirerende zwangerschapsyogalessen bij Meijn Geboortecoach in Wognum. Ontdek de kracht van beweging, ademhaling en mindset voor een soepele zwangerschap en bevalling. Als bonus ontvang je een uitgebreid geboortecoachboek, vol met essentiële informatie voor een zelfverzekerde geboorte en kraamperiode. Nu voor slechts € 115,00.

  • 12 lessen zwangerschapsyoga bij Meijn Geboortecoach in Wognum
  • Inclusief geboortecoachboek (78 pagina's!)
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • Beschikbaar op dinsdag om 19.00 uur.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer via e-mail o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Meijn Geboortecoach vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Het is ontzettend belangrijk om soepel en in beweging te blijven tijdens de zwangerschap. Het volgen van zwangerschapsyoga is hier uitermate geschikt voor. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan de poses, maar er ligt ook een grote focus op de ademhaling en mindset. Laten dat precies 2 aspecten zijn die je goed kan gebruiken tijdens de bevalling!

Contact maken met je kindje én ondertussen werken aan een soepel en fit lijf; een ideale combinatie. Bij Meijn Geboortecoach in Wognum kun je terecht voor 12 lessen zwangerschapsyoga.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Meijn Geboortecoach.

Alle essentiële info over bevallen, een geboorteplan opstellen en de kraamperiode zijn gebundeld in een werkboek. Geen tijd om mee te doen aan een zwangerschapscursus? Of misschien wil je alleen even je kennis opfrissen? Dan is het werkboek van Meijn Geboortecoach de uitkomst. Het is tevens een mooie aanvulling wanneer je alleen de zwangerschapsyoga bij ons volgt.

Het werkboek is een samenvatting van de cursus van 78 pagina's. Het bestaat uit 15 hoofdstukken en geeft jou voldoende informatie om je zelf voor te kunnen bereiden op de aanstaande bevalling, je bevalplan en kraamperiode.

Adres

Boogerd 6 A

Wognum, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur