Elke dag de beste deals
discount

-50%

Zoutkamersessie + magnesiuminhalatie in Limmen (65 minuten)

Zoutkamersessie + magnesiuminhalatie in Limmen (65 minuten)Limmen

Maak kennis met de natuurlijke inhalatietherapieën van Halomedics; zouttherapie (ook wel Halotherapie genoemd) en magnesiumtherapie. In een ruimte inhaleer je extreem kleine deeltjes zout of magnesium die een reinigende en helende werking hebben op onder andere je luchtwegen en huid. Klaar voor een ontspannen sessie? Boek nu met korting. 

Wat krijg je?

  • Zoutkamersessie (45 min.) en magnesiuminhalatie (20 min.) bij Halomedics in Limmen
  • Voor 1 persoon
✓ Halotherapie heeft een reinigende en helende werking
✓ Geschikt voor mensen met luchtwegklachten en huidklachten
 Magnesiumtherapie is o.a. geschikt voor mensen met spierklachten, artrose, tinnitus, migraine, diabetes en stress-gerelateerde klachten en heeft een enorm gunstig effect op de luchtwegen
 Onderzoek heeft uitgewezen dat veel aandoeningen en klachten een relatie hebben met een laag magnesiumgehalte

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop. 
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt deze niet per e-mail of post. 
  • Reserveren: klik hier om het contactformulier in te vullen, er wordt vervolgens contact met je opgenomen. 
  • Openingstijden: Maandag t/m donderdag + zaterdag
  • Let op: maximaal 1 voucher per persoon en maximaal 2 personen per gezelschap. Enkel geldig voor klanten die 6 maanden niet geweest zijn bij Halomedics. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
  • Je kan bij Halomedics ook terecht voor een multiwave oscillator- of zuurstofsessie; zie voor meer info www.halomedics.nl

Zoutkamersessie + magnesiumtherapie 

Halotherapie vindt plaats in de zoutkamer waarbij jij gedurende 45 minuten, in een relaxte stoel, zoute deeltjes inhaleert. Het zout is een natuurlijke ontstekingsremmer, doodt bacteriën en schimmels, werkt in op slijmvorming en heeft een gunstig effect op de weerstand. Halotherapie is o.a. geschikt voor mensen met astma, COPD, bijholte ontstekingen, allergieën, bronchitis, eczeem en psoriasis.

Magnesiumtherapie vindt plaats in de magnesium cabine, waarin jij gedurende 20 minuten magnesium inhaleert; dit is de beste en meest effectieve manier om magnesium in het lichaam op te nemen. Magnesium is een essentieel mineraal dat verantwoordelijk is voor meer dan 300 processen in ons lichaam. Veel mensen hebben een tekort aan magnesium; vooral in bepaalde situaties zoals bij stress, zwangerschap en intensief sporten kan het lichaam extra magnesium gebruiken. De therapie heeft een zuiverende en ontstekingsremmende werking op huid en luchtwegen en is daarnaast o.a. goed geschikt voor mensen met restless legs/spierkrampen, fibromyalgie, artrose, tinnitus, diabetes, hoog cholesterol, migraine, geheugenproblematiek (zoals Alzheimer en Parkinson), osteoporose, aderverkalking en stress-gerelateerde klachten.

Adres

Dusseldorperweg 119

Limmen, NL

Adviesprijs34,00
16,95

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur