Elke dag de beste deals

-30%

ZooParc Overloon ticket(s) incl. Bricks Expositie

24.6K keer bekeken
20,50
14,35

Uitverkocht

Ga je mee op expeditie? Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in dit park de 7 verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, giraffes, tamanduas, gouden leeuwaapjes en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Koop je ZooParc Overloon ticket(s) met korting.

 • ZooParc Overloon ticket(s)
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 31 december 2024. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties. Bekijk de actuele openingstijden online.
 • E-ticket: na betalen kun je je ZooParc Overloon ticket(s) downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je ZooParc Overloon ticket(s) niet per e-mail.
 • Reserveren:is niet nodig. Goed voorbereid op pad? Kijk voor meer informatie op zooparc.nl/goed-voorbereid.
 • Toegang: neem je ZooParc Overloon ticket(s) mee naar het dierenpark. Je ZooParc Overloon tickets kunnen ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. 
 • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Er kan helaas geen uitzondering worden gemaakt voor blindengeleide- of hulphonden, omdat in sommige verblijven de dieren loslopen.
 • Parkeren: € 7,- per voertuig. Uitrijkaarten zijn online of ter plaatse te koop.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. 

Bezoek ZooParc Overloon met korting en ga op avontuur! Hier is namelijk altijd wat te beleven. Trek op expeditie en ontdek de 7 verschillende expeditiegebieden, waar tijgers, brazzameerkatten, wilde honden, mhorrgazelles en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer...   

ZooParc Overloon tickets

Met deze ZooParc Overloon tickets kun je het dierenpark bezoeken tijdens alle reguliere openingstijden, dus ook gewoon in de weekenden en schoolvakanties. Ga goed voorbereid op avontuur door van tevoren vast je route met de auto of met ov uit te stippelen. Bekijk de handigste route voor jou op de website van het dierenpark. En als je daar toch bent, slinger dan ook langs de plattegrond om vast te koekeloeren waar alle bijzondere dieren uithangen. Op deze plattegrond zie je ook meteen waar restaurants, toiletten en andere handige faciliteiten te vinden zijn.

Dieren

Wil je bijzondere dieren ontmoeten? Dan zit je hier wel goed. Bezoek ZooParc Overloon met korting en maak kennis met de grijsvleugel trompetvogel, slinger langs de schattige rode titi, bekijk de tobago bleekkikker of krulhaarvogelspin van dichtbij, zie roodbuikpiranha's zwemmen, bewonder de Aziatische kleinkauwotters in het water of ontmoet de capibara's. Of wat dacht je van de mooie witwang fluiteend, indrukwekkende witte tijger, grote boa constrictor, kleine stokstaartjes of Zuidelijke tamandua? Bekijk welke dieren je nog meer kunt spotten.

ZooParc in 60 seconden!

Bekijk deze video om in vogelclucht een indruk te krijgen van het dierenpark of koop meteen ZooParc Overloon tickets met korting om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Adres

Stevensbeekseweg 21

Overloon, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur