Elke dag de beste acties

Zeiltocht naar forteiland Pampus

Zet 1 stap op de driemaster 'Sanne Sophia' en je voelt het meteen: dit is een schip met een verhaal. Hijs de zeilen, geniet van het kabbelende water op het IJsselmeer en bezoek optioneel het forteiland Pampus! 

Wat krijg je?

 • Zeiltocht met driemaster Sanne Sophia van Muiden naar forteiland Pampus

Exclusief maar wel verplicht af te nemen:

 • Het cateringpakket à €23,- p.p. wat bestaat uit lunch, hapjes en drankjes. Het gaat om koffie/thee met iets lekkers, broodjeslunch met soep en een kroket. Dit pakket dien je tijdens je reservering via Hollands Glorie te betalen. Overige drankjes zijn tegen contante betaling of per PIN aan boord verkrijgbaar.

Exclusief en optioneel af te nemen:

 • Entreebewijs voor Pampus: deze is tegen contante betaling  of per PIN aan boord verkrijgbaar.

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: op alle zondagen van 22 mei t/m 23 oktober 2022 o.b.v. beschikbaarheid van de aanbieder.
 • Toegang: je ontvangt jouw e-tickets na aankoop. 1 e-ticket is voor 1 persoon. Toon deze elektronisch of print ze uit.
 • Mindervaliden: de zeiltocht is niet mogelijk voor rolstoelgebruikers, wél voor mensen die hulpmiddelen als een stok of rollator gebruiken. Ouderen en mindervaliden kunnen altijd eerder aan boord zodat zij in elk geval een zitplaats hebben. 
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan.
 • Parkeren: er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.
 • Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.
 • Boekingsvoorwaarden: het minimaal aantal deelnemers is 40 personen. Bij onvoldoende deelname op het moment dat er een aanvraag van een groep komt die het schip exclusief wil huren, behoudt de eigenaar zich het recht voor de vaartocht met individuele opstappers af te zeggen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Programma

Tussen 10.30 en 10.45 uur word je ontvangen aan boord van de Sanne Sophia. Na vertrek uit Muiden zet de zeilboot koers naar het IJsselmeer, waarbij de kustlijn wordt verkend. Na de lunch "ligt het schip voor Pampus" en kun je optioneel een bezoek brengen aan dit voormalige forteiland. Bezoek het opgeknapte Pampus’ Paviljoen 1874, volg een indrukwekkende virtuele rondleiding of laat je informeren door een gids tijdens een groepsrondleiding over het fort (optioneel). Rond 16.00 uur ben je weer terug in Muiden.

Driemaster Sanne Sophia

Het historische zeilschip uit 1886 toont op elke plek haar volle karakter. We kunnen er veel over schrijven, maar 1 ding is zeker; het is een belevenis vanaf de 1e stap aan dek. Of het nu gaat om het hijsen en neerhalen van het grootzeil, de fok of kluiver, het overstag gaan of in de rol van roerganger… Iedereen – van junior tot senior – kan en mag meehelpen. 

Liever meedeinen en genieten op het ruime dek of in de riante salon? De bemanning zorgt ervoor dat het jou en je medepassagiers aan niets ontbreekt. 

Uitverkocht

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 13 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur