Elke dag de beste acties
discount

-38%

Youseum: hét social media museum in Amsterdam

Bij Youseum speel jij de hoofdrol. Spetter rond in een gigantische ballenbak, trouw in een LGBTQ trouwkapel en slaap op stapels geld. Voor hoeveel likes ga jij?

Wat krijg je?

  • Entreeticket voor Youseum in Amsterdam voor personen vanaf 12 jaar

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: 3 maanden na aankoop geldig tijdens actuele openingstijden en dagen.
  • Toegang: volg de stappen op je waardebon. 
  • Waardebon: na betalen, kun je je waardebon downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je waardebon niet per e-mail of post.
  • Kinderen: kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.
  • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.
  • Mindervaliden: het museum is niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • Parkeren: kan tegen betaling in de buurt.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Youseum: hét social media museum in Amsterdam

Youseum is een museum gevestigd in Amsterdam en gaat helemaal over social media. Bij Youseum ben jij de kunstenaar, het kunstwerk en de criticus. Poseer voor foto’s, lach, speel, doe alsof en verken door middel van een 1,5 uur durende tour langs de 15 prachtig samengestelde ruimtes met meer dan 25 interactieve kunst- en lichtinstallaties.

Duik in een zee van likes, reflecteer en schitter in de grootste infinityroom van Nederland. Spetter rond in een gigantische ballenbak, trouw in een LGBTQ trouwkapel en slaap op stapels geld in the International Bank of You. In elk shot en tijdens elke ervaring, ervaar je als bezoeker weer iets nieuws.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je hersens laat kraken. Youseum vraagt je om van dichterbij te kijken, dieper te denken en moediger te zijn. Als bezoeker ga je op een ontdekkingsreis door de wereld van kunst, social media en identiteit. De gidsen, ook wel ‘heroes’ genoemd, verzekeren je ervan dat jouw tour special op jou is afgestemd. Daardoor is het leuk voor jong en oud!

Adviesprijs21,95
13,50

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m za 8:30 – 17:00 uur