Elke dag de beste deals
discount

-53%

Workshop schilderen naar keuze + drankje, Koog aan de Zaan

Workshop schilderen naar keuze + drankje, Koog aan de ZaanKoog aan de Zaan

Heb jij altijd al willen schilderen? Grijp dan nu je kans en neem deel aan een workshop schilderen naar keuze. De hele workshop lang mag jij je creativiteit loslaten op het schildersdoek, onder begeleiding van een ervaren schilder. Voor elke workshop kun je je eigen onderwerp bedenken, maar ook zijn er verschillende voorbeelden beschikbaar. Reserveer nu en geniet van korting.

Wat krijg je?

  • Workshop schilderen naar keuze bij In de Hoge Hoed
  • Locatie: in een sfeervol atelier in Koog aan de Zaan
  • Inclusief drankje
  • Voor 1 persoon

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. Neem je voucher mee naar je bezoek.
  • Reserveren: je kunt je afspraak reserveren via de link op je voucher. 
  • Beschikbaarheid: bekijk hier de beschikbaarheid.
  • Annuleren: tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet mogelijk.

Workshop

Ontspannen schilderen workshop (2 uur)
Heb je zin om de ochtend te beginnen met schilderen? Dan is deze workshop iets voor jou! In stilte of met een rustgevend muziekje maak je een mooi schilderij. Heerlijk genieten, ontspannen en creatief bezig zijn. De workshop is inclusief materiaal en een kopje thee of koffie.
Mixed media workshop (2,5 uur)
Je beleeft een leuke, creatieve middag, waarin je op doek, op papier of op een voorwerp aan de slag gaat met de verschillende mogelijkheden van het schilderen met acrylverf en gemengde technieken. Laat je creativiteit de vrije loop onder het genot van een kopje koffie of thee, frisdrank, biertje of wijntje.
Avondje creatief schilderen workshop (3 uur)
Ben jij 's avonds het meest creatief? Kom dan een avondje gezellig schilderen met acrylverf. Even je hoofd leeg maken en lekker los op het doek. Je start met een warming-up, je krijgt tips en tricks, een schilderopdracht en gaat aan de slag met een eigen creatie. Na afloop praat je na met bier, wijn, fris, koffie of thee.
Adres

Lagendijk 3

Koog aan de Zaan, NL

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs35,00
16,50

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur