Elke dag de beste deals
discount

-60%

Wimperlifting en verven (+ evt. browlamination en verven) in Amsterdam

Wimperlifting en verven (+ evt. browlamination en verven) in AmsterdamAmsterdam

Na een bezoek aan salon Unic Derma in Amsterdam-West is de wimperkruller en mascara verleden tijd. Kies nu voor een wimperliftbehandeling inclusief verven. Ook je wenkbrauwen laten doen? Ga voor een wimper- én browlamination. Je profiteert nu van korting.

Wat krijg je?

  • Wimperbehandeling naar keuze bij Unic Derma in Amsterdam-West

Keuze uit:

  • Wimperlift en verven
  • Wimperlift en verven + browlamination en verven

Unic Derma

Je wimpers worden door middel van siliconen pads vakkundig gelift. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Er wordt bij wimperlifting in tegenstelling tot bij wimperextensions namelijk niet met kunstwimpers gewerkt. En na het verven van je wimpers, krijg je een nog intensere blik. De behandeling is 100% pijnloos en er is enkel risico op wimperverlies. Je wordt wakker met mooie ogen en gaat naar bed met mooie ogen, tot wel 4 tot 6 weken lang.

Browlamination is een populaire cosmetische behandeling die de wenkbrauwen transformeert en een gestructureerde, verzorgde uitstraling geeft. Tijdens deze procedure worden de wenkbrauwhaartjes in een opwaartse positie geborsteld en gefixeerd met een speciale formule, meestal op basis van keratine. Dit zorgt voor een volle en goed gevormde wenkbrauw die er natuurlijk uitziet.

Na een browlamination kan het verven van de wenkbrauwen een geweldige aanvulling zijn om de look compleet te maken. Het verven van de wenkbrauwen met een tint die past bij de haarkleur en huidskleur van de persoon, zorgt voor meer definitie en intensiteit. Samen met de geborstelde wenkbrauwhaartjes van de browlamination, creëert het een prachtige, strakke wenkbrauwlook die de ogen accentueert en de algehele uitstraling verbetert.

Voorwaarden en bijzonderheden

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. Neem je voucher mee naar je bezoek.
  • Reserveren: je kunt je afspraak telefonisch reserveren o.v.v. ActievandeDag 
  • Openingsdagen:dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
  • Annuleren: tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet mogelijk.
Beschikbaarheid
Adres

Admiraal de Ruijterweg 333

Amsterdam, NL

Maak een keuze

Maak een keuze
Adviesprijs60,00
24,00

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur