Elke dag de beste deals
discount

-46%

Wijnproeverij (3 uur) bij Wijnschool Carper Vinum + online wijncursus

130,00
69,95

Uitverkocht

Ben je een wijnliefhebber die graag meer wil leren? Sta je wel eens voor het wijnschap in de winkel en voel je je als een leek die naar een partituur kijkt zonder noten te kunnen lezen? Ga voor een wijnproeverij van Wijnschool Carper Vinum in Zaandam en laat een wereld van wijnkennis voor je opengaan. Nu inclusief online wijncursus (Wijnoorkonde, SDEN2). Reserveer met korting!

 • Wijnproeverij bij Wijnschool Carper Vinum in Zaandam
 • Ed Carper is in 2020 uitgeroepen tot Vinoloog van het Jaar en heeft veel kennis en ervaring in huis
 • Inclusief online wijncursus (Wijnoorkonde, SDEN2)
 • Jij neemt kennis mee die jou voor de rest van je leven bijblijft!
 • Toegang tot de online cursus
 • Geldig op 18 apri, 23 mei, 4 en 11 juni, 12 september 2024 
 • Beschikbaarvan 19.30 - 22.30 uur 
 • Reserveren is verplicht en zo gedaan. Kies je datum in de kalender of koop nu en reserveer later.
 • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. 
 • Wil je jouw reservering wijzigen? Klik dan op de knop 'Reservering' in je account. 
 • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • Na je reservering ontvang je een code voor de online cursus.
Bij de wijnproeverij van Carper Vinum maak je kennis met de fundamenten van wijnproeven. Gedurende 3 uur krijg je de kans om te genieten van heerlijke wijnen, allemaal onder begeleiding van een ervaren vinoloog. Deze proeverij biedt je een ontspannen en educatieve ervaring, waarbij je stap voor stap leert hoe je wijn kunt beoordelen en waarderen.

Dit is een Online SDEN2 cursus samengesteld door register vinoloog van het jaar 2020 Ed Carper. De cursus bestaat uit 12 filmpjes en een samenvatting van de gehele theorie die nodig is om je basisdiploma Wijnoorkonde SDEN2 Examen te kunnen halen. Na elke les is er een quiz die kan doen om je kennis te testen. Verder zal je er verwijzingen vinden naar allerlei filmpjes die de stof verdiepen. Je kunt  het diploma Wijnoorkonde SDEN2 behalen door een landelijk examen (niet inbegrepen; kosten 90 euro) af te leggen. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

√ 12 filmpjes waarin je de gehele examenstof SDEN2 krijgt gepresenteerd.

√ Een samenvatting  van alle SDEN2 stof inclusief pdf.

√  Verwijzingen kunt vinden naar heel veel filmpjes die verdieping geven op de stof.

√  Per les is er een quiz toegevoegd  waarmee je je kennis kan testen.

√  Nadat je de stof hebt doorgnomen helemaal klaar bent om examen af te leggen (niet inbegrepen kost 90 euro) waarmee je het diploma Wijnoorkonde SDEN2 kan behalen.

√  Je hebt een jaar de tijd om de cursus af te ronden.

Hij ontwikkelde een passie voor wijn tijdens vakanties in Frankrijk en werd uiteindelijk een Register Vinoloog. Zijn naam "Carper" betekent niet de vis, maar komt van "plukken", zoals in "carpe diem". Na een carrière in de ICT, vond hij voldoening in het coachen van collega's en past dit nu toe bij het geven van wijncursussen. Zijn levensdoel is het delen van zijn wijnkennis en passie met anderen. Hij blijft zichzelf ontwikkelen, hij heeft inmiddels een internationale wijnstudie in Oostenrijk afgerond en mag zich daarom ‘Weinakademiker’ noemen. Als "Vinoloog van het Jaar 2020" won hij een weekend in Bordeaux, inclusief een bezoek aan Château Lafite in Pauillac.
Adres

Botenmakersstraat 111

ZAANDAM, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur