Elke dag de beste deals
discount

-50%

Wenkbrauwen epileren met touw (threading) bij N. Iris Beauty

15,00
7,50

Uitverkocht

Als je wenkbrauwen maar goed zitten, toch? Kom daarom langs voor een goede eplileersessie bij N. Iris Beauty in Purmerend. Met een threading-behandeling wordt door middel van speciaal touw ongewenste haartjes nauwkeurig vanaf de wortel verwijderd. Reserveer met korting en gun je wenkbrauwen de zorg die ze verdienen. 

Wat krijg je?

  • Wenkbrauwen epileren met touw (threading) bij N. Iris Beauty in Purmerend

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd.
  • Reserveren: telefonisch reserveren o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van N. Iris Beauty vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Beschikbaarheid: op alle dagen van de week. Op zondag gesloten. 
  • Parkeren: kan voor de deur van de salon aan huis.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.  

N. Iris Beauty

Welkom bij N. Iris Beauty in Purmerend. Dé plek voor PMU (permanente make-up) en wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Nehad heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen de beauty branche en staat klaar om jou te helpen. Met oog voor schoonheid weet ze als geen ander een prachtig resultaat te behalen. 

Wenkbrauwen epileren met threading

Epileren met touw, ook wel threading genoemd, is een techniek om de wenkbrauwen te shapen door middel van een touw. Op deze manier worden de ongewenste haren verwijderd. De haartjes draaien in de garen waardoor ze vanaf de wortel verwijderd worden.
Adres

Bobeldijk 15

Purmerend, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur