Elke dag de beste deals

Walibi Holland: Bright Nights

Nieuw in de kerstvakantie: Bright Nights in Walibi Holland! Ga samen met je vrienden of familie hard in de spannende attracties en geniet van winterse activiteiten. Zodra het gaat schemeren, begint het park extra te schitteren met duizenden lichtjes en spectaculaire licht- en lasershows. Koop je tickets alleen op 24 en 25 november voor deze Black Friday actieprijs!

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Bright Nights in Walibi Holland
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang 

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: op 1 van de volgende dagen naar keuze: 26, 27, 28, 29 of 30 december 2022 of 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 januari 2023. Let op: je moet vooraf een dag reserveren.
 • Reserveren: reserveren kan via je account bij 'Mijn bestellingen'. Ga naar 'Bekijk deze bestelling' en klik op 'reserveer'. Er geldt een beperkte beschikbaarheid per dag, OP=OP.  Dit kan tot gevolg hebben dat je niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek aan Walibi Holland kunt brengen of dat er geen beschikbare dagen meer zijn als je niet tijdig reserveert. 
 • Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig reserveren. Na het reserveren is het niet mogelijk de datum van je ticket te wijzigen.
 • E-ticket: na reserveren, kun je je waardebon of e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account bij 'Mijn bestellingen'. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: je e-ticket is je toegangsbewijs. Neem deze digitaal of geprint mee op de dag van je bezoek.
 • Openingstijden: Walibi Holland is tijdens Bright Nights geopend van 12.00 tot 20.00 uur. 
 • Kinderen: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. Tickets voor kinderen van 3 t/m 5 jaar kosten € 15,- p.s. en zijn apart verkrijgbaar via walibi.nl.  
 • Mindervaliden: er zijn speciale voorzieningen voor mindervaliden en veel attracties zijn geschikt voor mindervaliden. 
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan (m.u.v. blinde- en mindervalidegeleidehonden).
 • Parkeren: € 9,50 per dag per auto. Een parkeerticket bestel je op de website van Walibi Holland of op de dag van je bezoek bij Guest Service.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • Algemeen: met het kopen van een Walibi Holland ticket ga je akkoord met de actievoorwaarden, het parkreglement (walibi.nl/parkreglement) en de geldende coronamaatregelen (walibi.nl/coronamaatregelen). Deze laatste kunnen op last van de overheid worden aangepast.
 • Locatie: Walibi Holland, Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen.
Je ticket:
 • is eenmalig geldig voor 1 persoon.
 • is eenmalig geldig op de gekozen datum en geldig voor de gehele openingsdag. Wanneer een ticket niet is gebruikt op de gekozen datum, verloopt de geldigheid.
 • is niet geldig i.c.m. andere acties en / of kortingen.
 • is niet via Walibi Holland in te wisselen voor geld, een product, ander ticket of anderszins.
 • mag niet worden doorverkocht of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. 
Tot slot is Walibi Holland niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van je ticket. 

Bright Nights - Rides & Lights

Beleef Bright Nights in Walibi Holland tijdens de kerstvakantie. Geniet van een Walibi-kerstsfeer en maak onvergetelijke herinneringen samen met je familie door de verlichte attracties, bijzondere entertainment en winterse lekkernijen. Zodra het gaat schemeren, begint het park te schitteren met duizenden lichtjes. De attracties worden letterlijk in de schijnwerpers gezet. Maak een avontuurlijke rit in een achtbaan met te gekke lichtshow, stap in een versierde oldtimer en ervaar de kerstshow van Merlin's Magic Castle. Sla je de attracties liever over? Ook met beide benen op de grond kijk jij je ogen uit. Bekijk hieronder wat er nog meer te beleven is tijdens Bright Nights.

Main Stage: hier moet jij zijn voor een feestelijke sfeer. Laat je verwonderen door twinkelende lichtjes en verschillende lichtshows op bekende hits. Overdag is gastheer Walibi zelf hier te vinden. Hij heeft jou nodig om een feestje te organiseren voor Santa en zijn helpers. In de avond gaan julie los met live zang, dans en een spetterende licht- en lasershow.

Tour de Noël: maak samen een rit in een kerstige oldtimer langs fonkelende lichtjes, sneeuw, versierde kerstbomen en met een lekker warm dekentje op je schoot. 

Christmas Taxi’s (grote en kleine): groot en klein kan hier botsen op de beat. Hou jij je ogen op de baan of laat jij je afleiden door alle lichteffecten om je heen?  

Rides with Lights: tijdens Bright Nights staan Condor, Speed of Sound en Untamed letterlijk in de schijnwerpers. Lichtshow, nieuwe beats of effecten... Elke rit laat jouw hart sneller kloppen op een andere manier. 

Entertainment: de hele dag kun jij oog in oog komen te staan met verrassend entertainment. Ontmoet de twaalfjes van de kerstman (ondeugende elfjes), laat je verwonderen door winterse figuren en kom erachter of achter jouw naam Naughty of Nice staat op de lijst van Santa. Ook Walibi heeft zijn kerstoutfit aangetrokken om samen met jou op de foto te gaan. Tip: blijf zeker tot het donker wordt, want dan komen de wondere lichtgevende wezens tot leven...

Merlin’s Magic Christmas Castle: boven is onder, onder is boven en Merlijn… Die is even niet thuis. Zijn uiltje heeft het kasteel overgenomen en viert een kerstfeest die de tent op z'n kop zet. Jij bent uitgenodigd. Kom je ook? 

Speed tree decorating: wie tuigt het snelst een kerstboom op? Gooi de lampjes en kerstballen erin en lasso de slingers eromheen. Lelijk is nog nooit zo mooi geweest. 

Wilderness: in Wilderness heb jij de touwtjes in handen; jij bepaalt namelijk wat er met het licht gebeurt. Druk op de knop en laat je verrassen door de lichteffecten die jij hebt geactiveerd.  
Als de avond valt, zie je tussen de twinkelingen misschien wel een wonderlijk wezen opduiken... Of laat je hart spreken en maak een winterwens. 

Santa’s Workshop: even lekker opwarmen en bijkomen van alle ritten? Dat kan in Santa’s Workshop. Hier kun je spelen, knutselen, snoepen en gewoon even lekker relaxen. Toch op zoek naar wat extra spanning? Ga dan lasergamen in wonderlijke sferen. 

Walibi attracties 

Kijk op walibi.nl/nl/bright-nights welke attracties allemaal geopend zijn.

Uitverkocht

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur