Elke dag de beste deals
discount

-47%

Voetgolf spelen (18 holes) incl. hapjes en drankjes bij Golfbaan Spierdijk

4.2K keer bekeken
31,05
16,50
1 persoon

Een leuk groepsuitje organiseren? Kom voetgolfen op de banen van Golfbaan Spierdijk, tussen Hoorn en Heerhugowaard. Ontdek een unieke combinatie van voetbal en golf en geniet van een leuke dag op de prachtige 18-holes baan, inclusief hapjes en drankjes. Reserveer nu met korting!

  • Voetgolf spelen op de 18-holes golfbaan van Golfbaan Spierdijk 
  • Begin je dag met een een heerlijke kop koffie of thee en huisgemaakte appeltaart 
  • Na een potje voetgolf sluit je je dag af met bittergarnituur en 1 drankje naar keuze (bier, wijn, fris of warme drank naar keuze)
  • Direct geldig t/m 30 september 2024. 
  • Na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer via e-mail o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Golfbaan Spierdijk vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Beschikbaar op alle dagen van de week van 09.00 - 21.00 uur. 
  • Een potje voetgolf mag je op je eigen (voetbal)schoenen spelen.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Voetgolf, footgolf, voetbalgolf... Voetballen op een compleet andere manier beleven, dat is wat voetgolf is! Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf. Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan. Schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Klaar voor een potje? Kom langs voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige dag met vriend(inn)en.

Benieuwd naar de spelregels van voetgolf? Neem snel een kijkje op de website van Golfbaan Spierdijk.

Adres

Wogmeer 86 A

Spierdijk, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur