Elke dag de beste deals
discount

-56%

Verrassingsmenu met 4 gangen bij Het Wapen van Delfshaven

89 keer bekeken
45,00
19,95
1 persoon

Kies een datum en tijd
Ontdek het heerlijke verrassingsmenu met 4-gangen (vis, vlees of vega) bij Het Wapen van Delfshaven! In dit sfeervollle restaurant wordt er uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten waardoor het menu regelmatig wisselt: je proeft altijd iets nieuws! Reserveer nu met korting en laat je lekker culinair in de watten leggen.

  • Verrassingsmenu met 4 gangen bij Het Wapen van Delfshaven
  • Keuze uit vlees, vis en vega
  • Direct geldig t/m 31 oktober 2024.
  • Beschikbaar van maandag t/m zondag tussen 12.00 - 16.00 uur.
  • Reserveren is verplicht en zo gedaan. Kies je datum in de kalender of koop nu en reserveer later.
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. 
  • Wil je jouw reservering wijzigen? Klik dan op de knop 'Reservering' in je account. 
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Laat je lekker in de watten leggen met een verrassingsmenu (keuze uit vlees, vis of vega) bij Het Wapen van Delfshaven. Wat er op het menu staat? Dat is natuurlijk een verrassing, maar denk aan verschillende soepjes, carpaccio, gamba's in knoflook, salades, kipsate, spareribs, zalm, pasta's. Je kunt altijd aangeven waar je voorkeur ligt. Bij Het Wapen van Delfshaven wordt er uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten waardoor het menu regelmatig wisselt.

Welkom bij Het Wapen van Delfshaven, gelegen in het hart van het historische Delfshaven. Deze charmante jachthaven is 1 van de weinige delen van Rotterdam die het bombardement van 1940 hebben overleefd, en is doordrenkt met rijke geschiedenis. 

Bij Het Wapen van Delfshaven bereiden ze hun gerechten uitsluitend met verse ingrediënten, en dat proef je. Kom langs en ervaar het zelf. Je geniet hier van een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten!

Adres

Aelbrechtskolk 29

Rotterdam, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur