Elke dag de beste deals
discount

-54%

Thaise massage bij Siroj Thai Massage (60 min)

3.5K keer bekeken
70,00
32,50

Thaise massage (60 min) | Siroj Thai Massage

Maak een keuze
1 voucher

Kies een datum en tijd
Even lekker ontspannen? Ga voor een Thaise massage van 60 minuten bij Siroj Thai Massage en droom lekker weg. Tijdens deze traditionele massage oefent de masseur druk uit op diverse punten. Hierdoor worden spieren losgemaakt en wordt eventuele pijn verlicht. Geniet van een momentje voor jezelf en reserveer nu met korting.

  • Thaise massage bij Siroj Thai Massage in Koog aan de Zaan
  • Duur: 60 min
Gratis parkeren
  • Direct geldig t/m 3 maanden na aankoop.
  • Beschikbaar op maandag van 08.00 - 16.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 19.00 - 22.00 uur, vrijdag van 08.00 - 16.00 uur en zaterdag van 09.00 - 12.00 uur. 
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Neem je voucher digitaal of geprint mee naar je bezoek.
  • Reserveer telefonisch o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens van Siroj Thai Massage vind je bij 'Mijn bestellingen' in je account.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
  • Siroj Thai Massage is van 19 juli t/m 5 augustus gesloten wegens vakantie.

Siroj Thai Massage is een massagesalon gelegen in Koog aan de Zaan. In deze salon wordt er gefocust op traditionele Thaise massages. Thai massage zorgt voor ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning.

Massagetherapeut Joris is professioneel opgeleid en heeft veel ervaring in het geven van Thaise massages die zowel de geest als het lichaam kalmeren en verjongen. Kom langs en ervaar het zelf.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Siroj Thai Massage via +31 6 81451127.

Adres

Stationsstraat 80

Koog aan de Zaan, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur