Elke dag de beste deals
discount

-50%

Tandenbleekbehandeling bij Total Body Control (60 min)

70,00
34,95
1 voucher

Kies een datum en tijd
Ervaar een professionele, pijnloze en veilige tandenbleekbehandeling van 60 minuten bij Total Body Control in Enkhuizen, voor stralend witte tanden zonder ongemak. Reserveer nu met korting voor maar € 34,95!

Wat krijg je?

  • Tandenbleekbehandeling van 60 minuten
  • Bij Total Body Control in Enkhuizen
  • Professionele, pijnloze en veilige behandeling
  • Het resultaat van de behandeling is vastgesteld op 5 tot 10 tinten lichter

Reserveren

  • Direct geldig t/m 27 juni 2024.
  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag (09.00 tot 17.00, dinsdag tot 20.00 uur)
  • Na aankoop kun je de voucher downloaden in je ActievandeDag-account. 
  • Telefonisch reserveren o.v.v. ActievandeDag. De contactgegevens staan op je voucher.
  • Annuleren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Over de behandeling

Ontdek de revolutionaire tandenbleekbehandeling bij Total Body Control, waar een bleekgel met slechts 0,1% waterstofperoxide wordt gebruikt. Met deze veilige en niet-schadelijke methode geniet je van een pijnloze ervaring zonder irritatie, terwijl het resulteert in een verbluffend witte glimlach.
De behandeling, erkend als een effectief en betaalbaar alternatief voor traditioneel peroxidebleken, kan resulteren in een verbetering van 5 tot 10 tinten in de kleur van de tanden, afhankelijk van verschillende factoren zoals de oorspronkelijke tandkleur en leeftijd. Met een duurzaam resultaat dat tot wel 4 maanden zichtbaar blijft, kan je de behandeling probleemloos herhalen, terwijl de specialist je begeleidt naar een stralend witte glimlach die past bij jouw individuele behoeften.

Total Body Control

Ontdek Total Body Control, waar ze klanten in de watten leggen met een warm welkom, vrijblijvend advies en een heerlijke kop koffie. Het team blijft bij de tijd door regelmatige trainingen en is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Stap binnen in de ontspannen salon, waar deskundig advies en persoonlijke aandacht centraal staan. Geleid door Fleur Vreeken, een gerespecteerde naam in de branche, bieden ze al sinds 2016 topkwaliteit aan onze klanten in Enkhuizen. Hier draait alles om jouw welzijn en schoonheid.
Adres

Piet Smitstraat 17

Enkhuizen, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur