Elke dag de beste deals
discount

-25%

Bijna op

Speelland Beekse Bergen ticket(s)

11,95
8,96
1 persoon

Ontdek spelenderwijs de natuur: maak een rit in een stoere Safari Buggy, bots erop los in de Botsboten en spring tot grote hoogtes op de trampolines. En terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders relaxen op het zandstrand. Koop Speelland Beekse Bergen tickets met korting voor een heerlijk dagje weg met het gezin.

 • Speelland Beekse Bergen ticket(s)
 • In Hilvarenbeek (bij Tilburg)
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
 • Geldigheid: t/m 30 oktober 2024. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • Openingstijden: kijk voor de actuele openingsdagen en openingstijden in de online kalender.
 • E-ticket: na betalen kun je je Speelland Beekse Bergen ticket(s) downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je Speelland Beekse Bergen ticket(s) niet per e-mail. 
 • Reserveren:is niet nodig. Goed voorbereid op pad? Kijk voor meer informatie op beeksebergen.nl/spelen/goed-voorbereid
 • Toegang: neem je Speelland Beekse Bergen ticket(s) digitaal of geprint mee naar de speeltuin. 
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. 
 • Rolstoelgebruikers: de speeltuin is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een invalidentoilet aanwezig. De attracties zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Enkel blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice.
 • Uitrijticket: € 6,- per voertuig, online te koop via de website van Beekse Bergen of ter plekke bij de gastenservice. Je hebt deze nodig om het parkeerterrein te verlaten met de auto.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop.

Zin in spectaculair speelplezier en spetterende waterpret? Met deze Speelland Beekse Bergen tickets kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Zo is er de spannende aquashuttle, waarbij je wordt gelanceerd op het water. Klimmen en klauteren kan op de enorme ballenberg. Het enige echte Speelland rijbewijs behaal je op de Safari Buggybaan. En terwijl de kinderen meedansen met Djambo of zich vermaken in de verschillende speeltoestellen, kunnen ouders heerlijk bijkomen op het terras of zandstrand. Met het hele gezin genieten! 

Attracties

Met Speelland Beekse Bergen korting staat je een volle dag vermaak voor het hele gezin te wachten. Bouw zandkastelen op het strand, pak het touwvlot naar Avontureneiland om daar te picknicken of verken het open water per flamingo-waterfiets. Met dezelfde Speelland Beekse Bergen tickets schommel, glijd, klim, zwaai en rijd je lekker rond over het speelterrein. Bekijk alle attracties van de kinderspeeltuin online. Ze zijn bijna allemaal vrij toegankelijk als je eenmaal binnen bent. Alleen voor de Minicars betaal je € 1,25 extra en voor de Kidcars € 2,-. Bekijk ook vast de plattegrond om te ontdekken waar je moet zijn voor het grootste speelplezier. Op deze plattegrond ontdek je waar je speeltuinen, speeltoestellen, andere activiteiten en praktische faciliteiten kunt vinden, zodat je niet lang hoeft te zoeken.

Speelland Beekse Bergen korting

Koop Speelland Beekse Bergen tickets met korting en ga op ontdekkingstocht door een wereld vol plezier. Zowel ouders als kinderen hebben een dagje genieten voor de boeg bij Speelland Beekse Bergen. Korting op de entreekaartjes is een fijne extra.
Adres

Beekse Bergen 1

Hilvarenbeek, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur