Elke dag de beste deals
discount

-54%

Schilderworkshop van 2 uur + koffie of thee

Schilderworkshop van 2 uur + koffie of theeNaarden

Ben je klaar om je innerlijke kunstenaar te ontdekken en te schilderen op een doek van 40 x 50 cm met professionele kwasten en acrylverf? Maak dan nu je reservering bij L'Atelier Realista dell'Arte.

Wat krijg je?

  • Schilderworkshop van 2 uur
  • Doek van 40 x 50 cm, kwasten en acrylverf
  • Koffie of thee

Goed om te weten

  • Geldigheid: t/m 3 maanden na aankoop.
  • Reserveren: na aankoop kun je direct reserveren door op het knopje 'reserveer' in je account te klikken. Je bekijkt je gemaakte reservering via 'Jouw reservering' in je account.
  • Wijzigen: klik op 'Jouw reservering' in je account om je gemaakte reservering te wijzigen.
  • Openingstijden: elke laatste week van de maand van donderdag t/m zondag.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Beschikbaarheid

Benieuwd naar de beschikbaarheid voor deze deal? Klik op de knop 'Reserveer / Koop nu'. Hier kun je het gewenste aantal personen kiezen en zien welke datum je kunt reserveren.

L'Atelier Realista dell'Arte

Stel je een rustige ochtend voor, waar de tijd lijkt te vertragen en je de kans krijgt om je innerlijke kunstenaar te ontdekken. Dit alles en meer wordt werkelijkheid wanneer je deelneemt aan de betoverende schilderworkshop van 2 uur bij L'Atelier Realista dell'Arte.

Deze workshop biedt je niet alleen de gelegenheid om je artistieke creativiteit te verkennen, maar ook om een diepe verbinding te maken met je innerlijke kunstenaar. Gedurende twee fascinerende uren word je ondergedompeld in de wereld van kleuren, penseelstreken en expressie. En alsof dat nog niet genoeg is, is er nog een speciale traktatie voor je in petto. Tijdens de workshop kun je genieten van een heerlijke kop koffie of thee, omringd door gelijkgestemde creatievelingen. Deze kleine pauze biedt je de kans om je inspiratie te vernieuwen en te praten over kunst, kleuren en technieken.

Adres

Amersfoortsestraatweg 92 A44

Naarden, NL

Adviesprijs54,50
24,99

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur