Elke dag de beste deals
discount

-40%

Safaripark Monde Sauvage in België

26,00
15,50

Uitverkocht

Ga op safari in Monde Sauvage in België. Je bewondert er meer dan 250 verschillende diersoorten van dichtbij! Spot jij de meeste dieren? Gegarandeerd een onvergetelijke dag!

  • Entreeticket voor safaripark Monde Sauvage in België voor personen vanaf 3 jaar
  • Inclusief toegang tot het Fraxinus Adventure parc
  • Geldig: op een datum naar keuze t/m uiterlijk 12 november 2023 tijdens de actuele openingstijden.
  • Toegang: neem de ActievandeDag waardebon mee. Reserveren is niet nodig
  • Waardebon: na betalen, kun je je waardebon downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je waardebon niet per e-mail of post.
  • Kinderen: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.
  • Huisdieren: niet toegestaan. Hulphonden zijn toegestaan als de bezoeker door middel van een identificatie kan aantonen dat de hond als hulphond fungeert.
  • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Parkeren: is mogelijk voor € 6,- per auto.
  • Annuleren: na aankoop is annuleren niet mogelijk via ActievandeDag of Monde Sauvage. 

Le Monde Sauvage in Aywaille, op 25 kilometer van Luik, is een dierenpark dat werd aangelegd in 1973. Het telt vandaag meer dan duizend dieren, gespreid over 273 verschillende soorten die afkomstig zijn van de vijf continenten. Langs de 16 kilometer aangelegde paden die tussen de bomen het groene gebied van 84 hectare doorkruisen, kom je terecht in de fascinerende wereld van de wilde dieren. De Afrikaanse safari, uniek in België, biedt bezoekers de kans om een echte safari te ervaren in een gebied waar de dieren in halve vrijheid leven. Zowel met jouw eigen voertuig als met het safaritreintje kom je terecht in een wereld van vrijheid, met grote vlaktes waarin je op enkele meters (of minder) van de wilde dieren passeert. Een onvergetelijke ervaring!

Le Monde Sauvage is echter meer dan een leuke safari. Wandel rond en ontdek ook de volières, de Jungle Dome met zijn Mayatempel, het Noord-Amerikaanse woud met zijn laan van sequoia’s, het apen- en lemureneiland, het bos van de uilen, het roofvogelcentrum en tal van nieuwigheden.

Hoogtepunten tijdens jouw daguitstap in Le Monde Sauvage zijn de drie spektakels: de papegaaien, de zeeleeuwen en de roofvogelshow. Absoluut niet te missen!

Een echt avonturenparcours met een observatorium voor 15 personen, ingericht op 12 meter hoogte. Fraxinus Adventure, plezier voor jong en oud! Evenwichtsoefeningen, glijbanen, reuzennetten, afdalingen door de bomen, klimmen en opstijgen naar het hoogste punt van de grote essenboom waar een spectaculair panoramisch uitzicht op je wacht. Deze nieuwe attractie maakt van jou een echte avonturier!

Adres

Fange de Deigné 3

Aywaille, BE

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur