Elke dag de beste acties
discount

-33%

Ripley's Believe it or not!

Ripley's Believe It or Not! Vijf verdiepingen vol rare vondsten, merkwaardige wezens en afwijkende mensen. Van de Space Tunnel, kleinste bioscoop tot de zwaarste mens!

Wat krijg je?

  • Voucher voor Ripley's Believe it or not! in Amsterdam

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2022.
  • Reserveren: is verplicht en op basis van beschikbaarheid. Volg de stappen op jouw waardebon.
  • Toegang: neem je ticket(s) mee op de dag van je bezoek. Dat is je toegangsbewijs. Het ticket kan gescand worden vanaf een mobiele telefoon.
  • Huisdieren: huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Mindervaliden: het museum is volledig toegankelijk voor rolstoelen.
  • Parkeren: kan tegen betaling in de Bijenkorf Amsterdam garage, tegen lokaal tarief.
  • Kinderen: alle kinderen tot 15 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Ripley’s Believe It or Not!

De Dam in Amsterdam is een attractie rijker! Ripley's Believe It or Not heeft zijn deuren in Amsterdam geopend. Vijf verdiepingen vol rare vondsten, merkwaardige wezens en afwijkende mensen. Sta oog in oog met de de langste mens ter wereld en bewonder een zeven meter hoge robot. Een indrukwekkende verzameling die het resultaat is van cartoonist Robert Ripley.

Bij Ripley’s Believe It or Not! Dam kun je een ongelofelijke collectie van ongebruikelijke kunstproducten bezichtigen – waarvan er veel zijn verzameld door de ultieme ontdekkingsreiziger Robert Ripley zelf. Bewonder meer dan 500 exposities, galerijen en interactieve belevenissen verdeeld over 5 verdiepingen. Een bezoek duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur, maar je kunt door het museum lopen in je eigen tempo en zoveel tijd nemen als je wilt.

Meer dan 500+ bizarre objecten

Ripley’s Believe It or Not! heeft niet stilgestaan de afgelopen maanden, er is gerenoveerd! Bezoek nu de kleinste discotheek & bioscoop van het land, test je stembanden met de schreeuwmeter en ontdek nieuwe optische illusies. Uiteraard draait onze Space Tunnel gewoon door en staan onze 500+ unieke & bizarre objecten mooier dan ooit in de spotlights voor jouw ideale Instagram foto of tiktok filmpje!

Adviesprijs21,00
13,99

Anderen kochten ook

Mis nooit meer een deal

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte. Meld je aan en ontvang dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste acties
Uitjes, overnachtingen & producten
Al 12 jaar betrouwbaar
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur