Elke dag de beste deals
discount

-50%

PMU infralash bij The Skinfirm in Alkmaar

199,00
99,00

Uitverkocht

Laat je ogen stralen met een verfijnde PMU Eyeliner bij The SkinFirm in Alkmaar. Met precisie worden er subtiele, semi permanente pigmenten aangebracht die zorgen voor een volle oogopslag. Wil je een verfijnd lijntje, wing of ga je voor de natuurlijke look met infralash? Je boekt je behandeling nu met korting.

  • Één behandeling van PMU infralash bij The Skinfirm in Alkmaar
  • Voor 1 persoon 
  • Geldigheid: t/m 14 maart 2024.
  • Voucher: na aankoop kun je je voucher downloaden in je ActievandeDag-account. Deze wordt niet per e-mail of post verstuurd. 
  • Reserveren: doe je op de website van The Skinfirm. De link vind je op de voucher. 
  • Openingstijden: maandag t/m zaterdag.
  • Info: de salon bevindt zich op de 2e etage. Graag aanbellen bij de intercom. Er is een lift aanwezig.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
Een Infralash is een dun lijntje dat alleen tussen de wimpers wordt aangebracht, bij de wimperrand. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof je dikkere wimpers hebt. Eigenlijk is dit ook de beste basis voor een eyeliner. Je wilt namelijk niet dat je witte plekjes (huid) tussen de wimpers zichtbaar blijven als je eyeliner draagt. Een eyeliner is dus een lijntje boven de wimperrand, en dat lijntje kan breder gemaakt worden of uitlopen in een 'wing'. Je kunt er ook voor kiezen om een schaduweffect toe te voegen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen.

Tip:wil je optimaal genieten van jouw eyeliner? Dan wordt aangeraden om regelmatig een touch-up behandeling te doen (binnen 12/18/24 maanden).
Adres

Berenkoog 35

Alkmaar, NL

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden. Privacy

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur